- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
De, erre, köszi! Legjobb az lenne, ha ez eu-ból is beszerezhető lenne, de akkor szétnézek a keresőszavakra.
(#12726) Janos250 Az a helyzet, hogy nagyon távol állok attól, hogy értelmezni tudjam, amit mondtál, az miért jó úgy és miként működne megfelelően. Műszaki érzékem van, így a videó, vagy írásos guide alapján el tudok valamit készíteni, de sajnos amit leírtál az nekem egyelőre kínai
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12719 üzenetére
Köszi, ez nem túl jó hír. A stepperre van esetleg tipped? A linkelt változat nekem nagyon másnak tűnik, mint ami "kell", utóbbi pedig 9k huf itthon és külföldön is. Lehet olyat valahol olcsóbban kapni? Nem ismerem a megfelelő keresőszavakat, a hagyományos szavakra keresve itthon/külföldön nem igazán találok alternatívát.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12700 üzenetére
Köszi mindenki a segítséget!
Nem tudtam, hogy a BG ad eu shippinget, így a 2. ajánlat (UNO + shield 12 usd) elég jó dealnek tűnik, viszont ez a shield tök máshogy néz ki, mint ami a videóban szerepel, én meg teljesen zöldfülű vagyok a témakörben. Hova tudom a két ventimet csatlakoztatni?
Vagy esetleg a videóban szereplő kapható valahol olcsóbban?Korszerűség tekintetében nincs nagy igényem, tényleg csak egy egyszerű szélszimulátort szeretnék építeni, mint a videóban.
Szükségem lesz amúgy még két erős ventire (12cm 137cfm-es Sunon-t találtam 3700/db-ért), meg egy 25+ Wattos tápra (a ventik egyenként ~10W-ot tudnak megenni) olcsón. Van esetleg ezekre tippetek, hogy honnan-milyet érdemes?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy szélszimulátort, amihez szükségem van egy ilyen Uno boardra és egy motorshieldre, azonban itthon csak elég elég horror áron találtam az előbbit (8000 Ft, kínából 1000), utóbbit elvileg a málnánál lehet kapni a kintivel egyező áron.
Van esetleg tippetek, hogy rövid szállítási idővel vagy hazai boltból hol tudok Arduino uno-t venni a kinti árhoz közelebbi összegért?
Köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged