- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
De, erre, köszi! Legjobb az lenne, ha ez eu-ból is beszerezhető lenne, de akkor szétnézek a keresőszavakra.
(#12726) Janos250 Az a helyzet, hogy nagyon távol állok attól, hogy értelmezni tudjam, amit mondtál, az miért jó úgy és miként működne megfelelően. Műszaki érzékem van, így a videó, vagy írásos guide alapján el tudok valamit készíteni, de sajnos amit leírtál az nekem egyelőre kínai
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12719 üzenetére
Köszi, ez nem túl jó hír. A stepperre van esetleg tipped? A linkelt változat nekem nagyon másnak tűnik, mint ami "kell", utóbbi pedig 9k huf itthon és külföldön is. Lehet olyat valahol olcsóbban kapni? Nem ismerem a megfelelő keresőszavakat, a hagyományos szavakra keresve itthon/külföldön nem igazán találok alternatívát.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12700 üzenetére
Köszi mindenki a segítséget!
Nem tudtam, hogy a BG ad eu shippinget, így a 2. ajánlat (UNO + shield 12 usd) elég jó dealnek tűnik, viszont ez a shield tök máshogy néz ki, mint ami a videóban szerepel, én meg teljesen zöldfülű vagyok a témakörben. Hova tudom a két ventimet csatlakoztatni?
Vagy esetleg a videóban szereplő kapható valahol olcsóbban?Korszerűség tekintetében nincs nagy igényem, tényleg csak egy egyszerű szélszimulátort szeretnék építeni, mint a videóban.
Szükségem lesz amúgy még két erős ventire (12cm 137cfm-es Sunon-t találtam 3700/db-ért), meg egy 25+ Wattos tápra (a ventik egyenként ~10W-ot tudnak megenni) olcsón. Van esetleg ezekre tippetek, hogy honnan-milyet érdemes?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy szélszimulátort, amihez szükségem van egy ilyen Uno boardra és egy motorshieldre, azonban itthon csak elég elég horror áron találtam az előbbit (8000 Ft, kínából 1000), utóbbit elvileg a málnánál lehet kapni a kintivel egyező áron.
Van esetleg tippetek, hogy rövid szállítási idővel vagy hazai boltból hol tudok Arduino uno-t venni a kinti árhoz közelebbi összegért?
Köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest