- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Arduino micro-hoz milyen usb lib támogatás van? Eddig találtam keyboard, mouse, és serial port-ot. Van még valami más?
-
-
coco2
őstag
@dew28
Az a bumszli páka egy fahrenheit 28021-es, és a hegye kb 2.5 - 3 mm vastag. Nem találtam másik hegyet ehhez a pákához, ami tényleg hegyes lenne. Csak tompa van. Nézz rá arra a képre, vetíts rá egy 3x3mm-es négyzetet, és képzeld el, hogy bármit teszek, az lesz a legkisebb terület, amit égetni fogok. És akkor még meg sem remegett a kezem és társai. Nekem működőképesen kellenének a mikrok
@Aryes
Ennyire kifinomult nyákoknál ha csípek, lutri, mennyi fóliát fogok feltépni, meg mit fogok szétkaristolni. Valakinek talán ügyesebb keze van - nekem nincs
-
coco2
őstag
Elég reménytelen úgy keresni misztikus hubákat, hogy nem látok teljes kapcsolási rajzot. És persze még akkor is, ha az stimmel, a gyakorlati hiba könnyen jöhet abból, hogy nem az van a panelen, mint ami a kapcsolási rajzon. Így, hogy kapcsrajz sincs rendesen, maximum tippelgetni lehet. Relé elengedésekor van egy öninduktív lökés. Az lehet mínuszba is, és lehúzhatja a tápodat zéróban. És talán nem minden hal meg köszönhetően stab kockáknak és kondenzátoroknak. Aztán a stuf fele újraindul határozatlan állapotokkal. Azért javul meg a resettől. Ez csak egy példa volt arra, ami történhet.
-
coco2
őstag
válasz
Postas99 #23573 üzenetére
@Aryes
Gondolkodtam olyasmin, de itt egy emlékeztető arról, miről beszélünk dimenzióiban:
Azok a furatok ott 1 mm átmérősek. Az a fehér morzsa a led kb középen. Csípni ott? Hozzáférhetőség zéró.@bagarol
Akkuról 2.4V-ot még kibír a led, 3.6-ot meg már nem akarok rákötni, problémát okozhat a stab morzsán.
@Postas99
Szigetelő szalag darabok nem igazán maradnak meg. Egész stuffot tudok lefedni, de akkor nem fog szellőzni (várható élettartam nem tudom). Ja igen, tüskesort fordítva beforrasztani, úgy dugni próba panelba, eddig tapasztalataim szerint hangulatvilágítássá változtatná az egész bread boardot.
Eleget offoltam. Köszönöm a tippeket mindenkinek. Valószínűleg egy másik forrasztó páka beszerzése lesz a vége, és leügyeskedni a panelról. De ha talál valaki olyan micro-t bárhol árlistában, amin nincsen power led, lécci sikítson
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki futott már bele. Arduino pro micro. A power lednek valami cudar bántó fénye van. Tompítani kellene.
Jelenleg csak bumszli pisztoly pákám van. Azzal nem tudom leforrasztani
Gondolkodtam azon, hogy talán szilikon hőpasztával lekenem, de nem találtam már itthon (ja, szégyen rám..), és mindenütt csak hőlapokat találok, meg ezüst pasztát, ami vezeti az áramot - oldschool szilikon paszta outdated lett
Ötletek kellenének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest