Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy kínai CC2541-es HM10 klónt. Elsőre sikerült kommunikálni vele, de most már csak villog a piros LED rajta és nem találom meg telefonnal (iOS: BLE-IO és Serial programokkal próbáltam).
Kuka vagy csak béna vagyok?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy régi Nokia 5110-es és egy 6150-es telefonom. Sok helyen láttam, hogy működik az Arduino ezzel az LCD kijelzővel. A kérdésem az lenne, hogy ha itthon leoperálom a kijelzőt a telefonról, akkor kell vennem egyéb alkatrészt hozzá vagy rátudnám kötni egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Garanciális JBL Reflect Aero Bluetooth fülhalgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Letshuoer S12 PRO 14,8 mm planár IEM fülhallgató (bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De akkor szerintem beszerzek egyet.
Milyet ajánlotok 
ekkold