- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy kínai CC2541-es HM10 klónt. Elsőre sikerült kommunikálni vele, de most már csak villog a piros LED rajta és nem találom meg telefonnal (iOS: BLE-IO és Serial programokkal próbáltam).
Kuka vagy csak béna vagyok? -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy régi Nokia 5110-es és egy 6150-es telefonom. Sok helyen láttam, hogy működik az Arduino ezzel az LCD kijelzővel. A kérdésem az lenne, hogy ha itthon leoperálom a kijelzőt a telefonról, akkor kell vennem egyéb alkatrészt hozzá vagy rátudnám kötni egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest