- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
-
szabieable
aktív tag
válasz
DrojDtroll #4863 üzenetére
The Room Three iOS/Android (ha jól emlékszem a harmadik részben vannak ezek a kütyük)
-
szabieable
aktív tag
válasz
Gergosz2 #4860 üzenetére
Nincs pontos elképzelésem, kerek kijelzőt gondolom nehezebben fogok találni így marad a klasszikus téglalap formátum. A render miatt én valami TFT jellegű, nagyobb felbontásra gondoltam, hogy szép is legyen a görbe és ne pontmátrixon rajzolódjon. Bár a célnak lehet megfelelne a 2.8" 320x240es TFT panel is.
-
szabieable
aktív tag
-
szabieable
aktív tag
A PS2 modulként árult joysticknak állítható a mozgása? Mármint én csak le-fel,jobbra-balra irányokat szeretnék szimulálni vele, nincs szükségem a klasszik 360 fokos forgatásra. Banggoodon nem találtam ilyen joyt, a másik csomagot pedig már feladták, abba elfelejtettem beleszuszakolni
-
szabieable
aktív tag
válasz
Janos250 #4437 üzenetére
Őszintén szólva, nulla alappal állok neki. Terveztem egy magic box jellegű dolgot, amolyan szabadulószoba kellék és ehhez lenne szükség alap kapcsolásokra. Elektromágnes rekesznyitáshoz, touch szenzor megfelelő számsor érintéséhez ( itt a különálló lapok játszanak egy 5x5 tábla mögé rejtve ), plusz egy vibromotor morze kód jelzéshez. Ezeket szeretném megépíteni egy prototípus dobozhoz. Szóval a 3.3V és az 5V jelenleg még nem sok mindent árul el számomra
Annyi fix, hogy nem szeretnék külön betápot, ha lehetséges egy 9V-os elemről üzemelne a drága
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok,
Laikus kérdés, most kezdek foglalkozni a témával. Eddig a seeedunio + grove modulokkal szemeztem, de itthonról nehezen és drágán beszerezhető ezért fordultam az arduino/adafruit irányba.
Touch szenzort, elektromágnest, vibromotort, kapcsolókat szeretnék építgetni és ehhez keresnék kiindulási alapot.
A1501 Trinket 5V mini microcontroller ATtiny85 board megfelelő lehet kezdéshez vagy inkább érdemes arduinot beszerezni? Első körben még nem igazán szeretnék forrasztani ( minimális gyakorlatom van csak ) később amikor összeáll a teljes kép akkor már egyszerűbb lesz fixre kötni mindent de addig maradna az egyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged