- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arabiata
újonc
Sziasztok, Uno Rev.3-hoz milyen biztosítékot tegyek egy 7.4 V / 1300mA táphoz? Köszi
-
Arabiata
újonc
Szeretném megtanulni az arduino-hoz kapcsolódó elektrotechnikai ismereteket. Talán gyengeáramú tervezés, nyák készítés, alapvető vezérléstechnika, megértsem a netre feltöltött rajzokat, stb.
Köszi
-
Arabiata
újonc
És ha powerbank-ot használok az USB csatlakozón keresztül?
-
Arabiata
újonc
Uno-t 9 voltos elemmel gondoltam meghajtani a jack-en keresztül. Meg sem nyikkant, lemértem a nyákon lévő 3 forraszott csatlakozót és 2,7 voltot mutatott a műszer (kb. 5 v feszültségesés). Viszont, ha egy 10 voltos tápot dugtam a jack-re, ugyanazokon a csatlakozókon 10,1 voltot mértem. Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged