- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arabiata
újonc
Sziasztok, Uno Rev.3-hoz milyen biztosítékot tegyek egy 7.4 V / 1300mA táphoz? Köszi
-
Arabiata
újonc
Szeretném megtanulni az arduino-hoz kapcsolódó elektrotechnikai ismereteket. Talán gyengeáramú tervezés, nyák készítés, alapvető vezérléstechnika, megértsem a netre feltöltött rajzokat, stb.
Köszi
-
Arabiata
újonc
És ha powerbank-ot használok az USB csatlakozón keresztül?
-
Arabiata
újonc
Uno-t 9 voltos elemmel gondoltam meghajtani a jack-en keresztül. Meg sem nyikkant, lemértem a nyákon lévő 3 forraszott csatlakozót és 2,7 voltot mutatott a műszer (kb. 5 v feszültségesés). Viszont, ha egy 10 voltos tápot dugtam a jack-re, ugyanazokon a csatlakozókon 10,1 voltot mértem. Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest