- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
mester19 #14840 üzenetére
A Codefon proximity kártyaolvasója 125 kHz-en működik. Ha nem ilyen olvasót vettél, akkor nem tudod olvasni. Én USB olvasót használok, az megfelelően működik.
Írható kütyü átírását nem próbáltam. Amikor új egységre van szükség, felprogramozom a kaputelefon kapunál lévő egységén.
Ha ügyetlenül csinálom, akkor mondjuk másfél perc, egyébként meg kevesebb. Persze kell hozzá a központ mesterkódja, ami a panelra van írva, de a szerelők előszeretettel írják át olyanra, amit csak ők tudnak, mert egy ilyen kulcstartó 100 Ft itt Magyarországon is, de a szerelők meg 1-3 ezer Ft-ért programozzák be.
Van benne egy EEPROM, azt kivéve én Arduinoval olvasom.
Korábban vettem olyan olvasó kártyát, amiben már van egy STM8, ami dekódolja a jelet, és közvetlenül soros vonalon küldi az Arduinonak, de az gyakorlatilag használhatatlan. Az egyszerűbbik (gyakoribb) az állítólag jó, de azt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest