- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
100u lesz az inkább, 0,1u-ból a modulon belül is van egy maréknyi.
Én ezen a programozón gondolkozom még, ehhez elég csak kivezetni tüskére azt a 6 lábat, nem kell se gomb, se semmi. Egyedül az EN-re a felhúzó és egy bypass kondi az üzemszerű működéshez.
Mondjuk sebességben csak 115200-at tud, ami elég karcsú: a devkit-en lévő chip 8x ekkora sebességet biztosít.
Ha generic FTDI csatolót használok, ahhoz meg kellenek a gombok is. Bár lehet ez a programozó meg jó lenne más 3,3V-os chipekhez is, mint pl a 8266.A második részében azért elég vicces miket bénázik. Nem egy idegbeteg állat. Én már kivágtam volna az ablakon.
Erre lesz jó a forró levegős forrasztás, ez az egész megvan vele 2 perc alatt sokkal szebben.
Én már próbáltam pákával alulról beforrasztani hűtőpadot, nekem nem működött a dolog. Az a fránya ón sehogy se akart felszívódni a másik oldalra. Mondjuk nálam 0,7 mm-es via-k voltak, nem tudom amúgy mekkora átmérőnél életképes a dolog. Én mondjuk tuti ezzel kezdtem volna a többi láb előtt, ha sikerül akkor erősen megtartja a chip-et, ha meg nem sikerül akkor könnyen le lehet szedni. A kontinuitás vizsgálat nem elég, ahhoz néha még forrasztani sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged