Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz _q #8921 üzenetére

100u lesz az inkább, 0,1u-ból a modulon belül is van egy maréknyi. ;)
    Én ezen a programozón gondolkozom még, ehhez elég csak kivezetni tüskére azt a 6 lábat, nem kell se gomb, se semmi. Egyedül az EN-re a felhúzó és egy bypass kondi az üzemszerű működéshez. :K
    Mondjuk sebességben csak 115200-at tud, ami elég karcsú: a devkit-en lévő chip 8x ekkora sebességet biztosít.
    Ha generic FTDI csatolót használok, ahhoz meg kellenek a gombok is. Bár lehet ez a programozó meg jó lenne más 3,3V-os chipekhez is, mint pl a 8266.

A második részében azért elég vicces miket bénázik. Nem egy idegbeteg állat. Én már kivágtam volna az ablakon. :DDD Erre lesz jó a forró levegős forrasztás, ez az egész megvan vele 2 perc alatt sokkal szebben.
    Én már próbáltam pákával alulról beforrasztani hűtőpadot, nekem nem működött a dolog. Az a fránya ón sehogy se akart felszívódni a másik oldalra. Mondjuk nálam 0,7 mm-es via-k voltak, nem tudom amúgy mekkora átmérőnél életképes a dolog. Én mondjuk tuti ezzel kezdtem volna a többi láb előtt, ha sikerül akkor erősen megtartja a chip-et, ha meg nem sikerül akkor könnyen le lehet szedni. A kontinuitás vizsgálat nem elég, ahhoz néha még forrasztani sem kell.

Új hozzászólás Aktív témák