Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
köszi a választ!
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ez nem a végleges táp, úgy találtam itthon, de képzeld azt a rendszert kipróbáltam a mobiltöltővel és szuperül működik. uhh jó h mondod, erre odafigyelek, akkor nem használom, portról is simán elég hogy rájöjjek a mikrofon titkára
igazából csak próbálgatok egy hangvezérlést végre összehozni, hogy mire kész lesz az a rács test, futhasson rajta több animáció is, és hát na őszintén elég király lenne egy hangvezérelt kis rendszert elecsempészni, és mire nekiállo ka szerkezetnek tudjam hogy mikrofont vagy egy jackportot is forrasszak bele, egy másik outra és akkro lehet feltöltögetni mást is a boardra 
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ekkold