Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
köszi a választ!
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ez nem a végleges táp, úgy találtam itthon, de képzeld azt a rendszert kipróbáltam a mobiltöltővel és szuperül működik. uhh jó h mondod, erre odafigyelek, akkor nem használom, portról is simán elég hogy rájöjjek a mikrofon titkára
igazából csak próbálgatok egy hangvezérlést végre összehozni, hogy mire kész lesz az a rács test, futhasson rajta több animáció is, és hát na őszintén elég király lenne egy hangvezérelt kis rendszert elecsempészni, és mire nekiállo ka szerkezetnek tudjam hogy mikrofont vagy egy jackportot is forrasszak bele, egy másik outra és akkro lehet feltöltögetni mást is a boardra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DJI MAVIC AIR2 DRON SZETT ELADÓ
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max FÜGGETLEN 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 6 HÓNAP GARANCIA! iPhone 15 Plus 256GB Független - Szép állapot - 90% Akksi - FIX ÁR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ekkold