Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Akkor megsem megy jol!"
Félreértesz.
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.Gugliztam a témában, és sok hasonló kérdést találtam. Van, ahol kondi + diódát javasoltak megoldásként, van, ahol külön tápot a lapnak és a motoroknak. Előbbihez most nincs itthon schottky diódám, de az utóbbi tűnik a legbiztosabb megoldásnak, csak ezzel az a probléma, hogy egyrészt súly/helyigény miatt 1 cellával szeretném megoldani, másrészt ha két egyforma cellát használnék, a motoré biztosan előbb kezd merülni, és akkor megint ott tartok, hogy nincs közös potenciálon a szervó tápja a vezérlőjellel, és mi van, ha a vezérlőjel magasabb, mint a szervó Vcc-je? Nem hiszem, hogy egy szervó tervezésénél számolnának ezzel a lehetőséggel, inkább gondolom, hogy megpörkölődik a szervó elektronikája. Erről empirikus úton tudnék legkönnyebben meggyőződni, csak sajnos nincs feláldozható szervóm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.
ekkold