- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
-
Janos250
őstag
válasz
szaci92 #3083 üzenetére
Békéscsabáról 550 Ft a posta, Kínából ingyenes. Így felébe sem kerül, bár kétségkívül lassabb.
[link]
"the chip can supply a maximum current of 600mA per channel, the L293D chip is also what’s known as a type of H-Bridge."A másodikat meg véletlenül sem a ...-ról rendelném meg, mert az a csaj semmit nem csinál, csak a Te címedre megrendeli ugyanúgy az ebayről, csak pofátlanul mellétesz még némi pénzt.
[link]
("2-phase stepper motor the 800mA continuous current output capability per channel")
Így kerül a postával együtt 279 Ft-ba kerülő panel 800 Ft-ba, vagyis a pénz több mint fele lenyúlva!Én ezt vettem 400 Ft-ért (postával együtt), de nem tudok eredményről beszámolni, mert közben más dolgokkal foglalkoztam.
[link]
("Drive current: 2A(MAX single bridge)Max power: 25W")
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest