- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Janos250 #23195 üzenetére
Nekem a win10 csinálta ugyanezt régen. Azért van, mert a CP2102 chipek 90%-a nem eredeti. A gyártó pedig kiadott pár újabb drájvert, amivel csak az eredeti chip megy (a windows pedig ezeket erőlteti). Nálam egy régi drájver levadászása megoldotta annak idején a problémát. Itthon Win7-et használok, azon nincs vele gond.
Ujabb windowsokban le kell tiltani valahol, hogy magától frissítse a drájvert (különben lecseréli a működő drájvert is a nem működőra - és nem is szól) Utána pedig fel kell tenni egy régit amivel működik. Talán megvan valahol amit win10-en használtam - kérdés, hogy a win11-be bele lehet-e erőltetni. -
.-..-.
tag
válasz
Janos250 #23195 üzenetére
Nálam biztosan nem ez a probléma.
Egyrészt mert egyáltalán nem jelenik meg a cp210x eszköz. Tehát nem arról van szó, hogy nem tudja használni, hanem egyáltalán nem látja az OS ezen a modulon.
Másrészt nem használok windows-t, linux-on dolgozom. Ott teljesen mindegy, hogy lát driver-t (amúgy a kernelben lévő tökéletes) vagy nem, az lsusb command kilistázza az eszközöket. Na, ezt a modult használva nem listázza.Más moduljaim rendben mennek, csak ezzel történt valami.
ViZion:
"nah, minden másra gondoltam volna, erre sztem nem"
Ja, hát nem általános felhasználás, elismerem.
És talán hiábavaló is, de egy próbát részemről megér, mert igen drága egy gyári eszköz erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged