- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme, a One UI 8.5 újításai
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Szia!
Engem is érdekelnének ezek a tanácsok, én a 8 éves fiammal szeretném ezt elkezdeni, de én annyira én se értek ezekhez.
[link] Kinéztem egy ilyet, de nem tudom, mi kellene ahhoz még, hogy ez guruljon.
A cél az lenne, hogy megismerje, esetleg megszeresse a műfajt, játszva tanulás
Néztem elektronikai szetteket is, programozás könyvet is gyereknek, de sajnos már mindenből akkora a választék, hogy nagyon nehéz ránézésre dönteni, hogy melyik lehet a jó, ahhoz meg drágák, hogy mindent is megvegyek, aztán majd lesz valahogySzóval minden tanácsot szívesen vennék, egyelőre scratch-ezünk, meg robot teknősözünk, az érdeklődés töretlen, uh szeretném meglovagolni ezt a helyzetet
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest