- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #15829 üzenetére
Ez egy aliexpresses amiről szó volt, amit még Janos250 linkelt régen. Nem pont ez, de hasonló: [link] Ez a kód amúgy: [link] Most nézem, hogy nekem is bent maradt egy Serial konfig, ami felesleges. Deepsleep simán csak a gyári arduinos függvénnyel van megoldva.
Igazad van, a kapacitásra nem is gondoltam. Szintén aliról rendeltem 3400mAh aksit, ami nem panasonicnak volt hirdetve, gyakori a "noname", de közben szerencsére valós kapacitású aksi. Eddig mindig sikerült ilyet rendelnem a visszjelzéseket erősen figyelembe véve. Szóval valószínű valami pana féle amit rendeltem, amúgy teszteltem és tényleg tudja a 3200-3400mAh kapacitást.
Jó ötlet az ULP, jobban utána kellene járni, de talán egyszer ezt is kipróbálom köszi az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest