-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem csodálkozom, mindenhol erre az eredményre jutnak a végén amikor elmondom, hogy hogy szeretném megoldani a dolgokat. mivel arra nincs időm, hogy csak ugy cél nélkül tanuljam a dolgokat, csak arra, hogy célirányosan valamit fokozatosan csak amire szükségem van.
Egyébként valami olyasmit szeretnék, mint egy quadro kopter csak más elveken mint a hagyományos kialakitás.
ahogy néztem ehhez kellene:
MPU9250es gryo
neo6m gps modul
egy brusless motor+vezérlő
6db távolságmérő
5db légnyomásmérő
egy humidity+temperature modulHa jol gondolom akkor I2C protokolon keresztül kellene összekötni , hogy minden modult rá tudjak kötni , máskülönben ütné egymást a jelek.
ÉS ahogy irtam ehhez kellene egy virtuális fejlesztő környezet ahol ezeket a modulokat be tudom állitani mielött fizikailag is belevágnék, mert ahogy látható igy is 15-20 ezer lenne az alkatrész és ahhoz elég sok, ha semmi nem lesz belőle és csak kidobtam rá a pénz.
De ha már virtuálisan látszik, hogy müködhet az amit elgondoltam akkor már van értelme tovább lépni az elméleti virtuális tesztekről a fizikai megvalósités felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest