- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Akkor lehet én értettem félre, de nekem kicsit másnak tűnt a linkelt minta kód.
Wifimanageren belül az OnDemandConfigPortal.ino lenne az ami nekem kell ha nem tévedek a sok mintakód közül.
A hiba:
In file included from C:\Users\T\Documents\Arduino\libraries\WIFIMANAGER-ESP32-master\examples\OnDemandConfigPortal\OnDemandConfigPortal.ino:14:0:
C:\Users\T\Documents\Arduino\libraries\WIFIMANAGER-ESP32-master/WiFiManager.h:36:22: error: 'const char HTTP_HEAD []' redeclared as different kind of symbol
const char HTTP_HEAD[] PROGMEM = "<!DOCTYPE html><html lang=\"en\"><head><meta name=\"viewport\" content=\"width=device-width, initial-scale=1, user-scalable=no\"/><title>{v}</title>";
^
In file included from C:\Users\T\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.2\libraries\WebServer\src/WebServer.h:30:0,
from C:\Users\T\Documents\Arduino\libraries\WIFIMANAGER-ESP32-master\examples\OnDemandConfigPortal\OnDemandConfigPortal.ino:11:
C:\Users\T\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.2\libraries\WebServer\src/HTTP_Method.h:10:3: note: previous declaration 'HTTPMethod HTTP_HEAD'
HTTP_HEAD = 0b00100000,
^
Multiple libraries were found for "WiFi.h"
Used: C:\Users\T\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.2\libraries\WiFi
Not used: C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\WiFi
exit status 1
Error compiling for board ESP32 Dev Module.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest