- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Érdekel a tudomány
, mérnök vagyok, de nem villamos... Arduino-val bohóckodom én is, de a konkrét "feladatom" az lenne, hogy minél szélesebb körben tisztában legyek a világpiacon található szenzorokkal (ezért már ki is néztem egy antikváriumot ahol beszerezhetem az általad említett könyvet), de a konkrét működésükön kívül az is érdekelne, hogy melyik cég milyen paraméterekkel gyártja ugyan arra a feladatra alkalmas terméket (de nincs konkrétum, hogy mit akarok mérni, ezért kéne minél nagyobb adatbázis amiből szemezgethetek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest