Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igazából eddig féltem kimondani (és most is elég gáz
), hogy Villamosmérnöknek tanulok/tanultam Automatizálás szakirányon, most államvizsgázok nyáron, de kb. semmit gyakorlati dolgot nem tanítottak itt (pedig nem egy rossz egyetem....), tehát egy PLC-t nem láttunk élőben, holott 2 félévig volt PLC tárgyam. Ugyanígy Villamos gépek-ből egy motort nem mutatott a tanár (persze, tudom hogy néz ki, szétszedve is láttam már párat, de akkor is...). Szakmai gyakorlaton is egy gyárban csak néztem, mikor ezt-azt kérdeztek.
Szóval elmélet volt, meg is lettek a tárgyak, csak elmélet nem nagyon érdekelt, főleg ahogy "tanították", gyakorlat meg nem volt. Szóval mondhatom, hogy többet tanultam itt a fórumo(ko)n, mint a suliban szakmai tárgyakból.
Most meg az Arduino megtetszett, úgyhogy szívesen tanulok Tőletek. Úgyhogy ezért is van, hogy sokszor pontosan akarok tudni dolgokat, hogy később hasznomra váljon a munkám során. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), hogy Villamosmérnöknek tanulok/tanultam Automatizálás szakirányon, most államvizsgázok nyáron, de kb. semmit gyakorlati dolgot nem tanítottak itt (pedig nem egy rossz egyetem....), tehát egy PLC-t nem láttunk élőben, holott 2 félévig volt PLC tárgyam. Ugyanígy Villamos gépek-ből egy motort nem mutatott a tanár (persze, tudom hogy néz ki, szétszedve is láttam már párat, de akkor is...). Szakmai gyakorlaton is egy gyárban csak néztem, mikor ezt-azt kérdeztek.
Most meg az Arduino megtetszett, úgyhogy szívesen tanulok Tőletek. Úgyhogy ezért is van, hogy sokszor pontosan akarok tudni dolgokat, hogy később hasznomra váljon a munkám során. 
ekkold