Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
gyári ragasztóval nem ragadnak annyira, hogy melegíteni kelljen. Enyhe csavarás, és egyből leesik. Az átköltöztetéssel meg semmi gáz nincs, az S1 gpu felőli részét érdemes lemosni és új pasztát felvinni, a ramsüniket meg acetonnal vagy tiszta benzinnel lemosni, és 2oldalas ragasztó. Nem nagyon ront a hűtési teljesítményen. De ha fasza a gyári memóriahűtés az új kártyán, akkor nem is kell költöztetni, csak a bordát. A 3870-en én is a gyári memóriahűtést használom, 100x nagyobb felület, mint az a pár süni. Hát még a VRM...
-
madd dogg
senior tag
csak nehogy felcsavarozott állapotban akarja mozgatni azt a bordát a GPU-n
magyar szöveg nincs, és a képek is szarok, szóval a videó 1000x jobb mint a gyári utasítás! Vagy ha tudsz angolul nincs gáz. Én is azt bóklásztam...
-
madd dogg
senior tag
ATI:
Radeon HD 4830/4850/4870, Radeon HD 38xx series, 36xx series, 2600, 2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300 series
nVIDIA:
GeForce 9800GTX+, 9800GTX, 9800GT, 9600 GT, 8800GTS(G92), 8800GT, 8600, 8500, 8400, 7950GT, 7900, 7800, 7600, 7300, 6800, 6600 series (except 7X00 GS AGP)
-
madd dogg
senior tag
A turbo modul hangtalan, nekem az van, és 2db 8cm-es venti többet nyom mint egy 12-es.
-
madd dogg
senior tag
sima tiszta benzin is jó, de ha gyógyszertárba bemész, ott kaphatsz ilyen lemosót. Acetonnal óvatosan, az mar. A ramsünikhez nem kell ragasztó, az aljukról lehúzol egy vékony papírt és ragadnak, DE! Előtte tisztítsd le a memóriákat, mert a gyári ragasztó a poros koszos felületen nem ragad, még a tisztáról is nagyon könnyen leesik. A zalman bordái annak idején a vf-700-nál 100x jobbak voltak. Továbbá semmiféle ragasztót nem használhatsz, csak erre a célra készítettet(pl a pillanatragasztó állítólag felmarja a memóriachipeket), de itt ph-n a vga hűtő totyikban egy srác árul A4-es kétoldalas ragasztót.
A bordát egyszerű feltenni, négy csavar az egész, meg kapsz két műanyag merevítőt is, de azok is elég egyértelműek. Továbbá ott van a felszerelési útmutató.
Én rajtahagytam a 3870-en a gyári memóriabordákat...
-
madd dogg
senior tag
Na erre én sem számítottam. Turbo motyóval idle 33fok, full load (furmarkkal extreme burn) 52 fok. Gyári hangos hűtővel ez 39-40 és 65 fok volt
És ez teljesen hangtalan
-
madd dogg
senior tag
hehe megjött az új s1, újat küldtek, felraktam, tökéletes. Venti nélkül eddig idle 40 fok, 10 perc furmark után 73foknál kikapcsoltam a progit. Ennyi elég passzívan, Most jöhet a turbo modul
-
madd dogg
senior tag
Feladva a hűtő az OHS-nekl, telefonon érdeklődtem, kicserélik, 4 napon belül itt van. Kedvesek, segítőkészek. Ajánlani tudom őket
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Erről a hőcső problémáról már én is hallottam, és tessék, bejött. 3870-en van, alap órajelek, turbo modullal. Idle 43fok, szőrös fánk alatt 10 másodperc és 120fok, majd lekapcsol. 2x játszotta el, nem is gyötröm. Újra leszedtem, felraktam, igazítgattam, de semmi. Mindegy, újonnan vettem, megy vissza garanciába. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged