- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stuman
csendes tag
válasz
KamoMate #480 üzenetére
Jaja. Szerintem bármelyik számtekboltban megcsinálják, de ott ahol veszed a kártyát ott biztos.Egy szervízdíjat kifizetsz.(ez mondjuk üzletenkét változhat)
Bemész és megkérdezed hogy: Van egy 88gt-d ha veszel egy S1-eset akkor rá tudják e tenni garisan.Ha azt mondja hogy: NEM, akkor gyökér.Azért érdemes a kártya vásárlás előtt érdeklődni erről is.Mert ha nem teszik fel garisan a hűtőt akkor a karit sem érdemes ott megvenni.
Haver annak idején a 6600GT-vel is így csinálta sőt nekem az új CPU hűtőmet is így tették fel (nem azért mert nem tudtam volna feltenni,elég sok gépet építettem már)
csak ha valami kenyér van akkor nem tudják elhárítani a felelősséget azzal hogy a képedbe vágják hogy: ehhez hozzá lett nyúlva szóval elveszett a garancia.Holott számtalan más baja is lehet mint az hogy lecserélted a hűtést rajta.Dönts belátásod szerint.Én tuti így fogom.(bár a FAT-ek hűtését nem tudom hogy oldanák meg szóval azt lehet házilag kell majd valahogy.. bár lehet ezt is meg lehet velük beszélni.Vagy ha úgy szerelsz fel egy jobb vencsit hogy azokat is érje akkor szerintem elég az is.)
Veszel mellé egy 8 darabos zalman sünikészletet és mondod nekik h rakjanak abból rá.
Mellesleg a vencsit én is házilag szerelném rá a bordára.(de anynira meg már nem lehet béna senki h azt is elb**
Új hozzászólás Aktív témák
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Corsair RM750x
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest