Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stuman

csendes tag

válasz KamoMate #480 üzenetére

Jaja. Szerintem bármelyik számtekboltban megcsinálják, de ott ahol veszed a kártyát ott biztos.Egy szervízdíjat kifizetsz.(ez mondjuk üzletenkét változhat)
    Bemész és megkérdezed hogy: Van egy 88gt-d ha veszel egy S1-eset akkor rá tudják e tenni garisan.Ha azt mondja hogy: NEM, akkor gyökér.

Azért érdemes a kártya vásárlás előtt érdeklődni erről is.Mert ha nem teszik fel garisan a hűtőt akkor a karit sem érdemes ott megvenni.
    Haver annak idején a 6600GT-vel is így csinálta sőt nekem az új CPU hűtőmet is így tették fel (nem azért mert nem tudtam volna feltenni,elég sok gépet építettem már)
    csak ha valami kenyér van akkor nem tudják elhárítani a felelősséget azzal hogy a képedbe vágják hogy: ehhez hozzá lett nyúlva szóval elveszett a garancia.Holott számtalan más baja is lehet mint az hogy lecserélted a hűtést rajta.

Dönts belátásod szerint.Én tuti így fogom.(bár a FAT-ek hűtését nem tudom hogy oldanák meg szóval azt lehet házilag kell majd valahogy.. bár lehet ezt is meg lehet velük beszélni.Vagy ha úgy szerelsz fel egy jobb vencsit hogy azokat is érje akkor szerintem elég az is.)

Veszel mellé egy 8 darabos zalman sünikészletet és mondod nekik h rakjanak abból rá.

Mellesleg a vencsit én is házilag szerelném rá a bordára.(de anynira meg már nem lehet béna senki h azt is elb** :))

• WonderCSabo

félisten

válasz KamoMate #468 üzenetére

Nekem sztem rev1-em van, és simán ráment. Ha meg rev2, akkor király, és a4teamnél vettem. :)

Bigbear: THX. :R

Új hozzászólás Aktív témák