- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Ferdzsoo #846 üzenetére
Elviszi. [ECS 9600GT Accelero]
-
BigBear
senior tag
VRM problémát nem tartom valószínűnek. 3850-en nekem is S1 volt, s a VRM-ekre kis Zalman ramsüniket tettem szintén. Aggódtam miattuk, de nem kellett volna. Kértem is kölcsön egy hőmérőt, 30-40 foknál nem voltak melegebbek a VRM-ek, így kétlem, hogy nálad ez lenne a probléma. Bár mindenesetre fura.
Ja közben látom megoldódott. Igen, mondjuk én is jól rányomkodtam mindent és hagytam vagy egy napig száradni.
-
BigBear
senior tag
Kíváncsiságból: S1 tulajok közül valaki találkozott már olyannal, hogy a hűtő felülről ránézve (éle felől) nem párhuzamos a kártyával? Nálam az egész egy kicsit elfelé áll, azaz a kártya hátlap felőli részén közelebb, a másik felén távolabb a kártyától. Maga a lefogató jó, felfekszik a kártyára, csak éppen a magra menő rész és a bordák (s így a kártya) nem párhuzamosak.
Így aztán a kis műanyag távtartóknak sincs értelme, mert az egyikre nem fekszik fel a hűtő. -
BigBear
senior tag
válasz
WonderCSabo #466 üzenetére
A rev2 több kártyával kompatibilis, más lett a lefogatása. Maga a hűtő ugyanaz.
-
BigBear
senior tag
Ezt kuksi aki érdekel: egy új teszt, ezúttal a silentpcreview.com jóvoltából. [link]
Nem semmi eredmény.
AC Accelero S1 -
(Jó a szöveg is, vicces népség: kiemelik ők is, hogy sajna a membordák tapadóképessége erősen nulla, de így: "Upon flipping the card upside down however, several of them decided they no longer belonged on the card and fell off like lemmings into the sea."
Meg mindjárt az elején: "6 Years Warranty Six is such an odd number — must be a European thing." )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest