Hirdetés
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36! Kérlek, olvasd el az arcképgyárosok kéréseit, és innentől kezdve az OFF topikban folytasd a keresgélést. Képet itt csak linkelünk! Az általad linkelt források nem megfelelőek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
pusszycat
üzenetére
--
--
-- 
(Próbáltam kisebben is, de megkívánja ezt a méretet. Nézzétek mekkora a feje.)
________________________________________________________________Én azt hittem, csak a fejét csinálod meg.
Úgy talán jobb lenne, de miattam mehet így is, talán még belefér. - vondBeraktam külön a fejét is. Nekem jobban tetszik testtel. - Tamoo
Hát csak fejjel úgy néz ki mint egy pedofil a gyerekszigeten. Menjen a testes. - crey

Én is a testesre szavazok.Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-27
[ Módosította: pepe091 ]
-
Joe.36
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy arcképet tudjak váltani. A kiszemelt kép ez lenne, remélem megfelel a követelményeknek, és használható: [link]
Előre is köszi a segítséget

-
Ricardo128
senior tag
Vettem! Terv módosítva. Közben pedig megjártam az OFF topicot is, ahol dűlőre jutottam.

Szóval szeretnék megkérni egy arcképgyárost, hogy legyen olyan kedves, és ha ideje engedi, akkor ebből a képből készítsen nekem egy arcképet. vond kolléga már adott egy nagyon jó kiindulási pontot a szerkesztéshez: "A szemeit kicsit fel kell majd nagyítani, meg kicsit alakítgatni kell még itt-ott, de jó lesz." Remélem jóváhagyjátok a szerkesztést.
Munkátokat előre is köszönöm, türelmesen várok!

-
válasz
Ricardo128
üzenetére
Akkor lehetne Őt kérned, ha ugyanez a "színész" egy másik sorozatban egy másik karaktert játszana. Miután Archer az Archer, és csak ebben a sorozatban jelenik meg, így igen nehéz dolgod van (ugyanis nem lehet két egyforma avatar).
Megjegyzem az sorozatból szabad még Pam, Lana, Cyrill, Krieger, Ray, Woodhouse és még sokan mások. Nem muszáj leragadni Archernél.

-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Engedélyem (utólag is köszönöm)
Elsősorban Archerre gondoltam. Nem sok baj lenne vele, mivel rajzolt a karakter, viszont már foglalt, ha jól látom. Nem tudom, van-e rá lehetőség, hogy én is ezt kérjem, mint arckép, de egy másik képpel? Nem tudom, hogy pixelben milyet kellene keresnem, illetve, hogy mekkora a szabványméret (48*58?), de szerintem egy ekkora képpel van mit kezdeni. Méretben kisebb. Ha nem kérhetem arcképnek, megértem, van más elképzelés is.
Kategória: rajzfilm, Név: Sterling Archer
Előre is köszönöm!

-
Tamoo
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
--
-- 
-- 

Huhh, ennek már én is nekiálltam egyszer, de belealudtam.
Szuper lett. Max. tegyél egy kis egyenes kontúrt a talpa alá is. Szerintem úgy jobb lenne. - vondCsináltam egy olyat is. - Tamoo
A kontúros menjen ha a kérvényezőnek is megfelel.
- crey - 

Egyéni arcképe beállításra került. 2015-08-27 - Tamoo
-
bucsher
őstag
Sziasztok!
Most, hogy jogosult lettem, szeretném elővezetni az egy éve dédelgetett tervemet
Mel Gibson szeretnék lenni a Payback c. filmből.
Ehhez egy éve, meg azóta se, meg most se találtam jó forrást.
Viszont ennél előrébb vagyunk
mert van egy szerintem forrásként használható Mel Gibson a neten, csak ennek nem tetszik az arckifejezése. Sajnos járatlan vagyok a grafikában, ezért nem tudom, mennyire lenne elvadult kérés egy jó fáradt szemet-szájat kérni rá?
Remélem, hogy érezni fog ebben valaki kihívást, mert tényleg jól esne, ha ez megvalósulhatna.
üdv -
talamasca
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Ez alkalmas lenne végeredménynek?
Dale Cooper - Twin Peaks, Kyle MacLachlan, FBI különleges ügynök
-
-
talamasca
senior tag
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ctrl+F5?
-
enginev3.0
félisten
Az arcképem cserélődött, de hardverapron még ott van a nevem mellett a régiIlletve úgy látom még nem mindenhol cserélődött
-
Szotyi ebből a forrásból szerintem megoldható.
(#36856) VoidXs
Ez nem igazán jó forrás. Talán ebből meg lehet csinálni.
-
-
-
-
talamasca
senior tag
Ez alapján jogosult vagyok egyéni arcképre.
Nekem a szabadon választhatóak közül megfelelne a Pityke őrmester.
Mi a teendőm?
-
userxy
őstag
Érdeklődnék, hogy az én képem, milyen fázisba van?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem gondolod, hogy direkt karcsúbbra vettem?! Nem, nem, ilyen volt már a forráson is. Kicsit szélesítettem, szőrtelenítettem, meg sötétítettem:
»»»

Egyéni arcképe lecserélésre került. - pepe091 - 2015-08-20
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Itt az engedélyem. A szabadok közül szeretném Simont kérni arcképnek.

Esetleg megoldható, hogy a kéz ne legyen rajta és így a feje valamivel nagyobb legyen? Ha nem, akkor így is jó lesz.
-
-
mobileman
senior tag
Akkor esetleg ezt kérhetem ?
[link] -
-
válasz
Ádám16
üzenetére
Szia!
Igazándiból csak úgy lehetne megoldani a nyakkendőt, mint ahogyan a kész, szabad avataron látszik. Eléggé nagydarab a figura, ezért nem lehet túlságosan lent megvágni mert túl nagy lenne. A szabad avatar nem felelne meg? (A képet egyébként linkesítettem, képet nem szúrunk be ebben a topikban.)
(#36812) royalka
Ez szerintem megoldható, beraktalak az összefoglalóba.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Engedély.
Én is szeretnék egy egyedi arcképet, Mivel a kezdetektől mióta itt vagyok ez a kis csonti képvisel így őt szeretném módosítani úgy hogy az android rendszer iránit szeretetem is látszódjon
. Szóval valahogy ízlésesen zöldre kéne színezni, a fejét egy kicsit a zöld robotéval hasonlóvá tenni a kicsi antennák is rá kerülhetnének.
. -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyemet, a kijelölt avatar sem foglalt, én Rover Dangerfield-et választottam, viszont egy másik kép alapján kérném a segítségeteket, mivel találtam ennél jobbat is.
Ezt a képet szeretném szerkesztésre bocsátani úgy, hogy kicsit a nyakkendő is benne van a fejjel együtt. Megoldható a dolog?

-
Jaa, igazából meg sem néztem, hogy az eredeti képen mennyi rakétavetővel szerepel, de akkor ott helyesen mind a két vállán van (mobilnetről nem akarom most azt a linket megnyitni).
Viszont így ahogy leírod a helyzetet vele, el tudom képzelni, hogy bezavarhat valóban.
Olyasmi megoldásra gondolnék még, hogy az álla és a rakétavető mentén rajzolni egy vékonyabb 1-2 pixelnyi átlátszó vonalat, ami a rakétavető irányában venne el helyet. Úgy nem annyira olvadnának össze egymásba ugye.De persze, ha macerás és/vagy úgy már hülyén festene az összkép, akkor maradjon.
Köszi, hogy leírtad, hogy miért lett ilyen!
-
-
Sziasztok!
Utólagos reklamáció igen, de valamiért még csak most tűnt fel, hogy a Revenant-omnak csak az egyik vállán figyel rakétavető, míg hivatalosan mindkét vállán van.
Ha lehetséges lenne még utólag valami "copy-paste", kultúráltabb formájú megoldás a másik vállára is, azt még megköszönném.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
_ 

Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-07
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
-- 

--
-- 

--
--
-- 
Úgy talán jobb lenne, de miattam mehet így is, talán még belefér. - vond

--