Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig a viking hajónak van arca: ott van az orrdíszen...

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Hajó miért nem illik a többi közé? Az azzal (is) lett elutasítva, hogy nincs arca.
Igennagyonfurcsák a szabályok. Pláne ez a felsorolás. -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Védeni kell az asszonyt.

-
Rover623
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Tudom, vágom...

Csak jól esik kötözködni, nehogy kijöjjek a gyakorlatból...
Kár hogy ilyen kemények a szabályok, de megértem...
Én egyetlen egyszer csábultam el egyéni avatar ügyben, amikor megláttam ezt...de hát ez nem autós fórum, sajnos...
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vagy Rover kígyójának. Vagy a macinak. Vagy a kutyusnak. Vagy akár az enyémnek. Szerk: ki ne maradjon a gomba.
A szabály anno a nagyon logó-szerű, vagy nonfiguratív avatarjelöltek beterjesztése ellen született. Egyébként felhozhatnám még példának a kőbaltát, vagy a konzervdobozt, esetleg a rózsaszín hangszórót is (utóbbi nyilván Rovert amúgy is érzékenyen érinti
).Amíg egy avatar képi világa beleillik a Prohardverébe, addig nem para, ha kicsinykét eltér a megszabott irányelvektől.
p
-
ladybug
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ne haragudj, nem tudok segíteni.
Én sem magam csináltam, hanem megkértem vkit. -
ladybug
őstag
Köszönöm.
Nekem is az első tetszik. Akartam még pirosíttatni rajta, azért születtek a másik variációk is, de azok meg így olyan idétlenek lettek. 
-
ladybug
őstag

Mivel én is elértem az őstagságot, szeretnék kérni én is egyéni avatart. E három lehetőség merült fel. Kinek melyik tetszik, illetve mit lehetne javítani rajta? Előre is köszönöm.
-
Kicsirics77
veterán
üdv kedves mindenki
mivel elértem az őstag titulust és a regem is öregebb mint 600 nap így megkérnék valaki ügyeskezű plasztikai sebész,hogy a herceget tegye nekem Prohardver kompatibilissá
a herceg
Előre is köszönöm a segítséget
-
Kidus
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ez nem arckep, hanem egy fekete-feher ize.... zseton.
Sem szinben, sem formaban, sem sehogy nem illeszkedik a PH! arculataba.
Sorry, keresned kell mast.mod: elso es masodik korben azt ajanlom, hogy nezegesd az elso hsz-t, es az egyeni avatarokat a forumon. Olvasgasd at ezt a topic-ot is, es az arckep request-et is, miket fogadunk el, miket nem. Igy eleg gyorsan kepet kaphatsz arrol, mit is varunk, mik felelhetnek meg.
-
7
addikt
Teljesen igaz, mea culpa, mea maxima culpa. Hajlamos vagyok neha csak az avatart nezni, foleg, ha a szovegkornyezetbol sem jovok ra a nevek nezese nelkul, hogy itt valami galiba van...

Akkor javitanam magamat: a C.Brigante-fele avatar szerintem nem illene bele a PH! arculataba, de majd az illetekesek ugyis eldontik.
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
éreztem, hogy mély nyomot hagyok (#1563) hsz-emmel..

-
7
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
En az elozore szavaznek, nekem ez nem illik bele a PH! kornyezetebe.
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok, rágódtam az avataromon és szeretnék még egyet megpróbálni és remélem ezzel már nem lesz probléma. Ha esetleg megfelel a PH-s elvárásoknak akkor a méretezést szeretném kérni, hogy valaki segítsen benne. előre is köszönöm!
az elképzelés: [link]
-
Hack3er
őstag
Na végre elértem azt a szintet hogy egyéni avatárt kérhessek.

Ezuttal is megszeretném megkérni a lelkes arckép szerkeztő kolegákat hogy csináljanak nekem ebből a képből egy ph kompatibilis avatárt.
Előre is köszönöm!!

-
Pompi
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ha kiduzzogtad magad majd olvassd el a topik első hozzászólását:
"- nem lehet fénykép vagy logó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott logó tilos!, legyen ''arcuk'' az arcképeknek;"
A konzerdoboznak nincs arca, de nem is egyéni avatar. Ez és még pár darab hasonló arcnélküli az alapképek része, de ilyen jellegü képek nem lehetnek egyéni avatarok. Ha neked csak a New York Yankees logója felel meg, mint egyedi avatar akkor tényleg ennyi volt.
-
föccer
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Hát, erre nem tudok válaszolni

üdv.: föccer
ps: inkább kérd ki a modik véleményét. Ők a döntnökök ebben a témában, de már többször olvastam, hogy ilyen indokkal utasítottak el avatárokat, ezért szóltam előre.
-
föccer
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Go to #1.
Minden avatárnak "arca" kell, hogy legyen. Ugyanakkor nem lehet logó jellegű figura, vagy fénykészerű kép.
Ezt a képet tutira elutasítják.
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok, amenyiben lehetséges szeretnék új avatart magamnak. Gondolom egy párszor le leszek szúrva, h nem jól csinálok valamit előre is elnézést érte.
belepróbéltam vlagyimír képtesztelőjébe és kicsit nagyobb, tud vki segíteni, hogy megfelelő méretű legyen???
Íme:

-
attisx
addikt
-
Pompi
nagyúr
Nem azzal van a baj, hogy nem tudom mi a neve, hanem, hogy ha nem tudom, hogy ez egy élő szövet a fém vázon fej, akkor első (pár) látásra szerintem nem egyértelmü, hogy mit ábrázol. De a kivitelezése egyébként jó, tehát ha "megrendelőnek" megfelel és a kollegák is úgy gondolják, akkor nem lesz ellene kifogás.
-
djtoomi
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem,istenments,csak a fejre gondoltam.
Mondjuk se jogvédve sincs,se fényképszerű.Hátha mégis lehetne. 
De csak akkor gondoltam természetesen,ha lehet,és nicnsen vaj a fülem mögött.

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Remélem nem gond,hogy most írok,még nem vagyok rá jogosult,de ha karácsonyra talán megoldható lenne,hogy egyéni arcképeket ismét lehessen beállitani,akkor úgy gondolom alapanyagon már most kéne gondolkodni,dolgozgatni rajta,és nem sietek sehova,de olyan szép karácsonyi ajándék lenne a PH!-tól ha addigra lehetne egyéni arcképem.Most már megvan mit szeretnék,és ezen nem akarok változtatni.Remélem valamit a kettőből ki lehetne hozni.Ebből a két képből kéne faragni valamit:szemből,teljesalakosan,oldalról,hátulról.
valahogy meglehetne oldani,hogy az a verzió legyen,amelyikben szép szines a feje,vagyis amilyen odlalról,illetve hátulról látszik,de egész alakosan?

-
-
parandroid
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
"Néha már kicsit nevetségesen komolyan gondoljátok ezt az avatar dolgot"
Mielőtt halálra kacagnád magad, egymás mellé tettem attisx verzióját és a tiédet.

Most tedd meg légy oly kedves, hogy megváltoztatod a böngésződ címsorban az URL-t prohardver-ről mobilarena-ra, majd it.news-ra, és gondolj bele, hogy milyen szépen mutatna a világoszöld négyzet a prohardveres domain alatt. Egyúttal választ kapsz arra is, hogy mi az a transzparens háttér.
Az avatar elkészítésének éppen az a trükkje, hogy az avatar valamennyi domain alatt normálisan nézzen ki; egy képet leméretezni bárki képes.
Szerk: A kötözködésről meg annyit, hogy attisx elsőre meg tudta csinálni úgy, hogy ha akarnék se tudnék belekötni.

p
-
-
legiaap
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mi az a transzparens háttér?
Már kezdek belezavarodni
Eddig pl. amit anno magamnak készítettem arra többen rábólintottak,most ugyanazzal a technikával készítettem el ezt is azt nem jó?
Úgylátszik minden Modit meg kell itt győzni...
Néha már kicsit nevetségesen komolyan gondoljátok ezt az avatar dolgot -
legiaap
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
És az 1541-es hsz az se jó???
-
parandroid
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
"Amúgy mindegy a szín,mert ezt a Modik,már gondolom megoldják"
Nem, nem oldják meg. Az első hozzászólásban ott vannak az avatar elkészítésének feltételei. Első lépésként próbáld meg megérteni őket, mielőtt nekiállsz, mert így konkrétan használhatatlan a munkád. No offense.
p
-
legiaap
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Tudjuk,hogy GIF kell,de mutatónak a JPG is jó...de tök mind1,mert még úgyse üzemel a dolog.
-
-
helkis
veterán
sziasztok, látom épp szünetel a fejcsere, de mire újra beindulna szeretnék én is cserélni, ha lehet, a paraméterek elvileg rendben vannak, már csak az istenek áldása kell, ill egy ph-szimbionta arc. erre gondoltam, ha megoldható: [link]
ha lenne kedves egy hozzáértő segíteni implantálni a ph-s arculatba, méretrevágni, nagyon megköszönném!
előre is köszi!
üdv! helkis -
Pompi
nagyúr
A terminátor kojakkel szvsz az a baj, hogy csak az tudja mit ábrázol aki követte ezt a topicot.
Shteer mostani avatarja pedig szerintem sokkal jobban néz ki, kivehetőbb és ide valóbb, mint az új.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
leginkább azért, mert az eddigiek legtöbbje is arra néz
nézik a szöveget.shteer: a jelenlegi avatarodnak jól kivehető az arca. az igényeltnek már nehezebben, a "csillanás" miatt. oké, tudom, hogy anélkül nem az igazi, de így meg avatarnak nem az igazi.
a terminátor-kojak is eléggé érdekes. hogy mi "nem az igazi" benne, azt nem tudom megfogalmazni. erősen elüt a többitől.
-
legiaap
félisten
Miért kell mindennek jobbra néznie?
-
bagyulajuve
addikt
.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
óóó, okés, Te egy Úr vagy

-
-conrad-
addikt
Hali,
valaki megpróbálna még 1-2 "utolsó simítást" eszközölni a jelöltemen?

Ilyesmi hiányzik még:
Kidus:
"Nem rossz, de engem szemely szerint nagyon zavar a bal oldali nagy fekete folt a karjanal.
Persze ettol meg nem tortenik semmi, csak nekem tul feltuno, tulsagosan vonzza a szemem, lehet, hogy egy sotetebb szurke, vagy valami mas megoldas jo lenne oda, hogy ne egy luk legyen.Tovabbi aprosag, hogy a kalapja vegen a sarga gombocske nem nagyon latszik, az elozo verziokban jobban kiveheto volt, talan elenkebb/melyebb sargaval...."Szeretném már a request topicba betenni.

Köszi előre is. -
old gray
addikt
ehh, gondok adódtak.
Nem vagyok őstag, valamiért úgy emlékeztem, hogy senior tagságtól lehet egyedi avatart kérni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

).

Én sem magam csináltam, hanem megkértem vkit.

CactuS
koxx
Ndruu
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River