- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
A középső ugye kötelességed (a saját érdekedben).
A másik kettő meg, merem remélni, hogy nem attól függ, hogy egy extra-super-bonus (hogy a Két pasiból vett idézettel éljek) feature pillanatnyilag nem működik, és erről nem tudunk többet mondani. Kamuzhatnánk valamit, mint mondjuk egy parlamenti szóvívő, aminek nem sok értelmét látom, és szerintem ez sokkal inkább sértő lenne rátok nézve, mint az, hogy nem mondunk semmit.
MOD: Amúgy, ahogy látom, a jogosultságos topic utolsó hsz-ében nincs időpont megadva, ergó bizonytalan ideig szünetel.
-
Viktor77
titán
Még mindig nem értem. Milyen korrektséget nem szül?
Ha, tegyük fel, én azt mondom neked, amit leírtál (ki vagy te...), akkor az részedről milyen nem korrektséget szül?
És újra leírom, nem tudjuk mikor lesz újra. Ha kéthetente beírom, hogy még két hét, akkor az miben különbözik attól, hogy nem írok be semmit? Egyik esetben sem lesz fogalmad arról, hogy mikor.
MOD: De vissza is kérdezek. Ha szerinted részünkről ugye a tájékoztatás lenne a korrekt, akkor részedről cserébe mi a korrektség?
-
Viktor77
titán
válasz
Mr.Csizmás #525 üzenetére
Szerintem nem illik hozzád (nem ilyesmi avatarkép él bennem rólad, vagy csak túlságosan megszoktam a mostanidat), de tetszik.
Amúgy mindegy, mert a többségünknek kell tetszenie, mikor feldobják az aktuális arcképcsomagot, az én egyéni véleményem kb. 1/20-adot számít.Az elfogadhatóságról meg a hozzáértőbbek mondanak véleményt (Arcképgyárosok, arcképpel kifejezetten foglalkozó Modok).
-
Viktor77
titán
Nem értelek.
Ha nem kapsz arcképet nem leszel korrekt? Az mit jelent? Ha olyat csinálsz, kivágunk, mindegy mi a rangod.
És ahogy már írták, ez egyáltalán nem jár, nem jog. Nem alap dolog. Bármikor, bárkinek, bármelyik képére, mondhatjuk, hogy nem, és nem tehet ellene semmit (értelemszerűen, erősen túloztam, ha nincs nyomós indok a vétóra, akkor nem is vétózunk).
A dátummal meg az a baj, hogy egész egyszerűen nem tudjuk. De ha mondanánk is dátumot, és esetleg nem jönne be, akkor meg az lenne a baj.
-
Viktor77
titán
válasz
Creative997 #350 üzenetére
Szűz az adatlapod, kérhetsz egyéni arcképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest