- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racze
tag
válasz
kristof123 #2142 üzenetére
Már meg is vagyok, várom a kritikákat
:
-
Racze
tag
válasz
kristof123 #2142 üzenetére
Bocsi h most írok, nagy hibám h elhamarkodottan ígérgetek (határidőket tekintve), de senkit nem hagyok lógva, félig kész is van már, csak sajnos mostanság kevesebb időm van képet szerkeszteni mint szeretném. de nemsokára befejezem és akkor legalább mind tudjátok véleményezni, ha ez nem lesz jó, akkor vagy nekiugrik más is, vagy másik forrást keresünk. ok?
-
Racze
tag
válasz
kristof123 #2068 üzenetére
Hát nekiugrottam, de eddig jó nem sült ki belőle. Holnap mégegyszer nekiesek (mert teljesen át kell rajzolni), hátha jutok valamire. Ha nem, akkor is kitalálunk valamit, ok?
-
Racze
tag
válasz
kristof123 #1936 üzenetére
A 2. szerintem nem rossz, bár rendesen bele kell nyúlni, délutánra megpróbálok összehozni valamit.
-
TomWexX
addikt
válasz
kristof123 #1943 üzenetére
A 2-ik szerintem jó lehet. De én nem vagyok arcképgyáros, csak az eddigiek alapján ítélek.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #1936 üzenetére
Erre valaki tudna válaszolni? Köszönöm!
-
Racze
tag
válasz
kristof123 #1924 üzenetére
hali.
pont ebből nem lehet, mivel ez fotó, de ha a deviantarton szétnézel, szerintem nem lesz nehéz jót találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest