- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4359 üzenetére
Már átengedték a kollégák az előző verzióból a középsőt.
nanorambo! Neked jó lesz ez így? Mert ha igen, már állítom is be.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4224 üzenetére
Tessék:
_
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4287 üzenetére
Jó lesz ez szerintem.
Annyit tennék még a helyedben, hogy behoznám függőlegesen egyenesre az fejet (most egy kicsit jobbra dől), meg kiemelném egy kicsit jobban az "arc" közepén azt a sárga/arany köralakú izét.
Ahogy látom, az egy elég jellegzetes része a figurának, így szerencsésebb kiemelni kicsit.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4283 üzenetére
Öhöm, a többi jó lesz.
De megpróbálhatod azt is, amit Tamoo mond.Ha még adhatok egy tanácsot:
Amikor már kész vagy a nagy képpel, és tudod, hogy kb. mekkorára kell kicsinyítened, hogy jó legyen a fórumba (pl. a kész nagy kép 20%-a), akkor csinálj e körül az érték körül több változatot (pl. 19%, 19,5%, 20%, 20,5%, 21%, vagy amit csak szeretnél), ezeket tedd egymás mellé, s nézd meg, hogy melyik néz ki a legjobban.
És akkor utólag még mindig tudsz pixelbuzergálni a pencil/ceruza eszközzel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4280 üzenetére
Dehogynem.
Szedd le a fej bal és jobb oldaláról azokat a kicsi tincseket (hogy szép kerek legyen a pofikája), s aztán kicsinyítsd le. Vagy csináld sokkal nagyobbra, hogy kicsiben is látszódjon.
Vannak olyan részletek, amiket - ha nem létfontosságúak - érdemes elhagyni, hogy végül szebb legyen a leméretezett kép.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4275 üzenetére
Folyamatban.
-
vond
MODERÁTOR
Ne nyissunk egy topic-ot Groot-nak, meg a kapitánynak?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #4224 üzenetére
Tökéletes! Már csinálom is.
De a kéz és a pipa nem lesz rajta. -
vond
MODERÁTOR
Az árnyékokat kicsit vissza kell venni, de amúgy tökéletes forrás.
(#4159) scapegt: Várni még egy pecsétre, majd a beállításra, aztán megnevezni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
scapegt #4154 üzenetére
Méretben is mások, meg a szemek körvonalaiban is van különbség.
Előrehoztam a fő topic-ban, s kapott egy pecsétet is.(#4153) fi:zi'k: Már válaszoltam is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
scapegt #4146 üzenetére
Láttam, hogy már régóta vársz, csak úgy nézett ki, hogy még szeretnél próbálgatni. Azt írtad, megnéznéd kék gombszemekkel is. Ezért nem állította még be senki. Ndruu mesternek viszont nagyon sok dolga van mostanában, ezért nem tudott még foglalkozni vele. Hozzányúlni más munkájához meg nem annyira szeret senki sem.
Mondjuk az egér szürke szőrén nem lenne túl jó a kék gombszem, mindenféle kontúr nélkül, úgyhogy szerintem maradhatnál a rendes kék szemű verziónál.
Ha így megfelel, már
állítom is bepecsételem is. -
vond
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k #4149 üzenetére
Én majdnem minden esetben kézzel, ecsettel kontúrozok (kellemesebb lenne digit. táblával, de egyelőre egérrel nyomom), max. a külső körvonalakat oldom meg "Inner-Outer Glow"-val, csak ahhoz meg szépen meg kell tisztogatni az éleket.
A kontúrok megfelelő vastagsága nagyban függ az aktuális képtől is. Mindig méretezd le kész képet, próbálgasd, hasonlítgasd össze az eddigi képekkel, esetleg dobd be ide véleményezésre.
Én sem nyomom még régóta, de amiben tudok, szívesen segítek.
-
vond
MODERÁTOR
Használjátok egészséggel az új arcképeket!
Van még valaki, akinek el sem kezdtünk az arcképével foglalkozni?
Pár oldalt visszaolvastam a fő topic-ban, de nem találtam ilyet.
Ha mégis lenne, akkor az kérem jelezze itt a dolgot.Köszi!
-
vond
MODERÁTOR
Köszönöm mindenkinek!
Igyekszem ezután is tevékeny részese lenni a PH! arcképgyáros-szekciójának.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k #4071 üzenetére
Minél nagyobb, annál jobb, de olyan 4-500 pixelesnél nagyobb nem feltétlen kell. Úgy értem, hogy attól, hogy több ezer pixeles, nem biztos, hogy jobb lesz.
De egyébként változó, hogy mekkora kell minimum. Ez a képtől is függ. Ezt a Lokit pl. ebből csináltam. Könnyen át lehetett rajzolni, mert határozott vonalai voltak, viszonylag homogén felületekkel. Szóval annak ellenére, hogy maga a fej milyen apró, elég hálás volt vele dolgozni.
-
vond
MODERÁTOR
Közben el is készült. Majd véleményezd lgysz...
-
vond
MODERÁTOR
Nem vagy elfelejtve, nekem könyvjelzőként le van mentve ez a hsz, azóta már Ndruu be is vésett Téged a táblázatba.
Nem egyszerű a mutatvány, de talán a hármasból ki lehet valamit hozni, ölig böcsületes átalakításokkal.
-
vond
MODERÁTOR
Persze, hogy látszódni fog a ruhája. Attól lesz jellegzetes.
Kész is van. -
vond
MODERÁTOR
Stílusban az első lenne a legjobb, de elég deformált feje van, és nem tudom, mennyire lehetne ezt javítani, úgy hogy még hasonlítson is.
Úgyhogy én inkább a hármasra szavazok (persze elég sok változtatást kell ezen is eszközölni, hogy jól mutasson ~50 pixelen).
A kettes és négyes közül meg egyik sem túl jó forrás.
-
vond
MODERÁTOR
Nnnno, valahogy csak összekínlódtam Hintalow-nak ezt az Armitage-t.
Kollégák! Ha lehet, ennél kisebbeket már hadd ne csináljak.
Ez a hajszerkezet így is kínkeserves volt.____
____
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stanchore #3787 üzenetére
Hali!
Szerintem próbáld meg a szemeit külön-külön 20-30%-kal felnagyítani, aztán ha szükséges, akkor újrakontúrozni, majd ezután kicsinyíteni az egészet.
Ettől egyrészt rajzfilmesebb lesz egy kicsit, másrészt jobban kivehetőek lesznek a szemei, mivel több pixel áll majd a rendelkezésükre kis méretben is.
.LnB és -=Vacsek=-: Szerintem ez lenne a legjobb alap. Persze fegyver nélkül és sokkal kisebb csápokkal (vagy mik azok).
-
vond
MODERÁTOR
Láttam. Szerintem egyáltalán nem nagy, de nem én döntök, úgyhogy mindenképp módosítani kell.
A fejéhez biztos, hogy nem nyúlok hozzá. Az egyrészt így is kicsi, másrészt rohadt sokat pepecseltem vele, mire ilyen lett. A testével próbálok majd valamit kezdeni, bár nem szívesen vágnám meg az amúgy nagyon jellegzetes ruházatot. Dehát ez van...
-
vond
MODERÁTOR
Igen, tépj át a main topic-ba, linkeld be az engedélyed, és illeszd be a kiválasztott arcképet és mellé a kisképet is.
Örülök, hogy tetszik a leendő arcod. Nekem is kedvemre való volt dolgozni vele.
Reméljük, a moderátorok sem találnak benne semmi kivetni valót.Használd egészséggel!
-
vond
MODERÁTOR
Nem menthetetlen a négyes, de nem is igazán jó. Főleg így, hogy vannak sokkal jobbak is. Pl. az egyes majdhogynem tökéletes. Kicsit kisebbre kell venni a testét a fejéhez képest, meg kontúrozni, plusz megigazítani itt-ott, és kész is.
(#3709) .LnB: Natessék. Vér profi vagy.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #3688 üzenetére
Tessék, Tamoo mester már be is nyeste.
Szívesen! Használd egészséggel jó sokáig!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #3686 üzenetére
Plecsni már nem kell. Elég kettő.
Majd ha lesz egy kis ideje valamelyik modinak, akkor beállítja. Legyél türelmes.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=- #3664 üzenetére
Vannak DA-on sokkal jobbak is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Hintalow #3639 üzenetére
Én már foglalkozni akartam vele, de a többi arckép mellett az elmúlt 1-2 hétben erre már nem jutott idő.
Próbáltam másik forrást is keresni (mert ennek a hajával lesznek problémák rendesen), de nem sok jót találtam. Mindegy, talán valamit sikerül kihozni ebből is.
Szóval nincs elfelejtve...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #3588 üzenetére
"Krumplibb" orral, kicsit szélesebb vállakkal:
»
_
Švejk & Szabikaa20: Nagyon szívesen! Használjátok egészséggel!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #3588 üzenetére
Itt van egy Mike Ehrmantraut, de egy másik, sokkal jobb forrásból:
_
Ha esetleg nagy a 42x51 pixel is, akkor az aljából lehet még vágni 1-2 sort.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #3414 üzenetére
Sokkal nagyobb ennél már nem lehet, max. 1-2 px-lel. Egyébként pixelszámra az enyém is pirinyó, csak a golyó fejem kitölti a teret rendesen.
Ha addig nem küldöm el, akkor majd szólj rám, ha megvan az engedélyed.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #3411 üzenetére
Most sokat nem variáltam vele (csak szűkebben vágtam) de kb. így néz ki:
_
(#3412) Tamoo: Azzal (is) foglalkozom éppen, csak kíváncsi voltam, hogyan lehetne átdolgozni a kékséget.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #3402 üzenetére
Sok munka van még vele, de valami ilyesmit tudnék készíteni belőle (ha mellben erősen dinamikusnak kellene maradnia a hölgyikének):
-
vond
MODERÁTOR
Milyen csata, meg versus? Ne hülyülj már.
Elkezdtem már én is pár órája, aztán látom, hogy Peterson_ is foglalkozott már vele, de gondoltam akkor már bedobom, ha egyszer megcsináltam.
(#3349) Peterson_: Nem, nem most.
Nem láttam senkit a táblázatban, így gondoltam, megpróbálom.(#3352) .LnB: Hát, nem volt az év poénja.
De azért ne csüggedj.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Hú de durvák vagytok.
Én még kőkorszaki stílusban nyomom, lasszóval, radírral, meg ecsettel, ráadásul jobbkezes egérrel, balkezes létemre. Érik már, hogy beszerezzek egy digit táblát - pár fokkal kényelmesebb lenne.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Keeperv85 #3186 üzenetére
Két-háromszoros nagyításokat esetleg meg lehet csinálni viszonylag jól, de az is fos lesz az eredetihez képest. És ugye az sem mindegy, hogy mekkora a forráskép. 4 pixelből kell-e dolgozni, vagy van egy több megapixeles képed ahhoz, hogy felnagyítsd.
Lehet bármilyen jó upconverter, csodákra egyik sem képes.
Azokon a filmes húzásokon meg csak röhögni tudok, mikor pl. egy ótvar utcai webkamerának a képén észreveszik, hogy valakinek az utca túloldalán a napszemüvegében tükröződik az épp vele szemben álló faszi telefonja, amit felnagyítanak, kiélesítenek, és megnézik, hogy milyen számot hívott... S hasonlók...
(Ezt idézzük a feleségemmel minden egyes ilyen trükknél.) -
-
vond
MODERÁTOR
Az a baj, hogy Spacey elég "általános arc". Se szakáll, se bajusz, se hosszú haj, se egyéb téma a fej környékén, amikről könnyen felismerhető lenne ~50 pixelen is.
Ettől függetlenül lehet, hogy majd egyszer (ha lesz fölös pár órám) megpróbálom. Aztán meglátjuk, mennyire használható...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #3039 üzenetére
Meg egy kicsit (de csak egy kicsit) nagy is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
pepe091 #3033 üzenetére
Köszi!
Lett egy kis időm, és sok is volt a kérvényezett arckép, így gondoltam, nyomjuk meg egy kicsit az ipart. Igyekeztem nem elkapkodni egyiket sem (egyébként sem szokásom).
(#3035) koxx:
Persze...
Max. "of the day", de még azt is túlzónak tartanám.(#3034) .LnB: Ennek én is nagyon örülök.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Menthirist #2958 üzenetére
És ha ezzel is foglalkozik majd egy-két arcképgyáros, majd végül mégsem leszel vele elégedett, akkor jössz megint egy teljesen más, harmadikkal?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #2901 üzenetére
Tamoo valami ilyesmire gondolhatott a másik topicban:
»»
_
A feje nagyjából ugyanakkora maradt, csak a testét zsugorítottam. PS-ben Lasso Tool-lal szétdaraboltam a fejet, nyakat, vállat, inget, kabátot (akár mindkét oldalán külön-külön), s ezeket a darabokat tologattam, módosítgattam, úgy hogy aztán végül ismét összeálljon, ne nézzen ki furán, de mégis kisebb legyen.
Kicsit megigazítottam a színeket, az árnyékos/világos részeket, meg a kontúrokat is.
Amúgy ahhoz képest, hogy mióta csinálod, elég szép dolgokat hozol össze.
Mondom én, "a nagy öreg", a kb. egy éves pályafutásommal. -
vond
MODERÁTOR
Többféle vágásban és méretben:
_
_
_
(#2896) Peterson_:
Jó lesz az, csak még egy kicsit sötét, meg túl kontrasztos, meg elég nagy is még. Azt nem próbáltad, hogy elválasztod a fejét a testétől és kicsit kisebbre veszed az alját? Egy kicsit sok helyet foglal a képből a fejéhez képest, viszont teljesen levágni meg nem lenne jó. -
vond
MODERÁTOR
Szia!
Végre elkészült Mario Lemieux is:
_
Talán még a felirat is kivehető a sisakján (ennél nagyobban már nem akartam meghagyni).
(#2818) Bati0501: Persze, semmi gond. Peterson_ kolléga valószínűleg úgyis többet foglalkozott vele.
(#2816) Peterson_: Aha, lekaptam a fejét a testéről és feljebb vittem egy kicsit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest