- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Köszönöm

-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
A manjaro netbook editionom most valamiért nem engedi felrakni a frissítést. Egy ideje nem frissítettem már most pedig hibát dob. Még pedig ezt: 'manjaro-system': a tranzakció nem inicializált
Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Van egy régebbi netbookom (4 éves), ez még 1 magos procival szerelt gépecske. Erre dobtam fel a Manjaro Netbook editiont. Nagyon szépen fut, sokkal gyorsabb mint a win7/xp. Viszont lenne egy olyan gondom hogy az asztalra nem tudok semmit kipakolni mert nem engedi a rendszer. Az asztali verziónál engedi, de itt nem. Tudnátok segíteni benne?
Egy másik kérdés: Szerintetek melyik a leggyorsabb böngésző, ami viszonylag kis erőforrást igényel? Alapból Midori volt rajta, nagyon tetszik, de sajnos összemossa a nagyobb oldalakat, ph-n szörnyű kommenteket olvasni vele. Most chromiumot dobtam fel, esetleg van valami más ami jobban futna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB