Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
-
attilav2
őstag
válasz
baloo79
üzenetére
Kár, mindig ez alatt csináltam az arch parancssoros telepítését titkosítással, jól jött hogy böngészőben tudom olvasni az arch wikit és egyéb leírásokat. Fejből még nem megy a telepítés, mobilról meg kényelmetlen olvasni a leírásokat. Meghát a vágólap használata egyszerűbb grafikus live rendszer alatt, a titkosítás miatt másolgatni kell a disk uuid-t partuuid-t. Keresnem kell más arch alapú live rendszert amit még frissítenek. Szerencsére csak nagyon ritkán kell újraraknom az arch-ot, alapvetően jól működik.
-
attilav2
őstag
válasz
baloo79
üzenetére
A partclone-val valóban át tudom másolni a partíciókat, viszont utána átméretezni sehogy sem lehetett az így átmásolt partíciókat, és más gondok is voltak, pl újraindítás után elvesztek az átmásolt partícióra írt fájlok, stb, ez azért lehet mert a clonezilla a gpt-uefi vel hadilábon áll. Inkább megoldanám közvetlenül partclone-val ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB