Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Shyciii
üzenetére
Nos, nekem a chromium engedett bejelentkezni/syncelni FreeBSD alatt. Verzió: 88.0.4324.182 (Hivatalos verzió) (64 bites) ez van a chromium névjegye alatt. Lehetséges hogy csak az újabb verziókból vették ki a google sync lehetőséget a google kérésére, lehet hogy nem az api támogatást vonták meg? Gyanús hogy így lehet. FreeBSD alatt meg egy ideje nem frissül valamiért a chromium. Nem portsból van, nem forrásból pörgettem, pkg install -al felrakott csomag. Mondjuk beleőszülnék mire ezen a gépen lefordulna a chromium
AMD X4-860K 8GB, kb 5 évvel ezelőtti vas, de még akkor sem a legerősebbek közé tartozott. -
attilav2
őstag
válasz
Shyciii
üzenetére
A brave-t ajánlani tudom! Elég stabil. Tedd fel a google-chrome ot AUR-ból és szinkronizáld le amit kell, majd tedd fel a brave-bin-t AUR-ból és az első indításnál felajánlja a beállítások/könyvjelzők átvételét másik böngészőkből, kiválasztod a chrome-t és szépen beimportálja magának amit kell. A brave beállításaiban bekapcsolod a szinkronizálást, generálni fog egy jelmondatot ez lesz a jelszó, mentsd el,(újra telepítéskor jól jöhet).
brave-dev-bin AUR csomag is van, ha az új featureok hamarabb kellenek, bár ez nyilván a stabilitás rovására megy. -
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ja, akkor gyári Chrome. Sokat a Chromiummal úgyse nyersz, mert 99%-ban amúgy is megegyezik a Chrome-mal, meg ha úgyis mindent Google accountba szinkronizálsz, akkor annak az 1% (többieknek mondom: nem kötözködni, csak hasraütésszerű számok) sem fog különbözni.
Igazából szerintem ma már mindegy mit használsz, mindegyik browser egy bloat szar lett. Én azért maradok a Firefoxnál, mert testreszabhatóbb, mint a Chrome-alapúak, és legalább ennek a használatával nem a Google egyeduralmát támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AMD X4-860K 8GB, kb 5 évvel ezelőtti vas, de még akkor sem a legerősebbek közé tartozott.
BoB