- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A levelezési szokásaimon fogok változtatani. Outlookos címem van és a windows postát szoktam használni, de be tudom konfigolni a thunderboardot és az evolutiont is.
A régebbi műholdas műsorvételben párhuzamos port és jtag kellett ahhoz hogy a patchelt firmware felmenjen bizonyos vasakra. Ha véletlenül dupla bootszekvenciát nyomok egy TP-link routerre, akkor azt soros port segítségével lehetett újra flashelni. A Tenda N80-as routeremből soros port segítségével sikerült Asus RTN 66U klónt csinálni Tomato Shibbi firmmel 64K NVRAM-mal. [link] . Az IrfanView nekem nagyon kézre áll. A megfelelő képdarabot ki tudom vágni, átméretezni és Be tudom tömöríteni Jpegként újabban 1024 kilobájt fájlméret alá ,régebben 512, vagy 256 kilobájt alá kellett gyűrni(ezt a betömörítést nem tudja az XnView).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest