Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Az altalad irt kornyezeti valtozoval ptobaltam eloszor, de akkor is x11 alatt fut.
Ha terminalbol inditom akkor meg egy rakat hibauzenettel elhasal. (most nem vagyok otthon de holnap bemasolom)
Attol tartok az van amit irsz, ARM-en nincs beleforgatva a wayland support.Programozoltol elore is elnezest kerek
de forrasbol barmilyen architecturara buildelhetek, vagy ez sok egyeb mas dologtol is fugg? Csak mert ugy latom makelni lehet ugy is, h figyelmen kivul hagyja az architekturat...
Elnezest ha marhasagot irtam
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Plazma TV topic
- Windows 10
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de forrasbol barmilyen architecturara buildelhetek, vagy ez sok egyeb mas dologtol is fugg? Csak mert ugy latom makelni lehet ugy is, h figyelmen kivul hagyja az architekturat...
BoB