- Milyen okostelefont vegyek?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Örök hálám kísérjen!
Nem láttam a fától az erdőt, igaz mondás.
Úgy tettem, ahogy javasoltad, 8814AU uninstall és 88xxau-aircrack install majd restart.
Működik!
Az új dkms install-al még egy másik problémám is megoldódott, amit ez után szerttem volna orvosolni. Elég bosszantó jelenség és tele van a net ilyenekkel, ráadásúl több forrásra vissza vezethető kiváltó okok lehetnek.
Konkrétan a leállítási folyamat megakadt ezzel az üzenettel:kvm : exiting hardware virtualization
Innen csak a power gomb hosszú nyomása állította le a gépet. Ez most megszűnt a wifi drájver telepítése után.
Már a multkor emlegetett HP brand gépen vagyok, a Haswell procival. Kellet alibva-intel-driver
csomag, mert annélkűl csak tekert a YT. Viszont azintel-hybrid-codec-driver
csomaggal ütik egymást. Vagy az egyik vagy a másik lehet. Utóbbit majd akkor teszem fel, ha gondjaim lesznek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged