Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Nem, nem jól írtam le akkor. Az mstől letöltött eredrti iso fájlból kimásolt telepítővel akartam megcsinálni a telepítést. Ehhez ugye létrehoztam egy külön partíciöt. Felmásoltam, majd grub-mkconfiggal létrehoztam a grub configot. Viszont nem tette be a telepítőt a menübe mert eleve nem is keresi az os-prober, mert ahogy olvastam azt csak a csm módon telepített rendszereket nézi meg. Ilyenkor amikor uefi-ben telepített rendszeren futtatom csak az ESP-n néz szét és ha van rajta más rendszer is, akkor azt be is teszi, esetemben a win10 boot loadert. A win10 telepítőt meg nem, mert nem az másik sima ntfs partíción van. Namost megpróbáltam kèzzrl hozzáadni az efibootmgr programmal a telepítőn lévó bootmgr.efi-t az uefi firmware-be kozvetlenul felvenni a listába de hiába tettem meg akkor is a grub indul el.
Fat32-ben eleve nem lehet egyszerűen használni egy pendrive-ot mert van 4gb-nál nagyobb .wim fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formula-1
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Spotify
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB