- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Nem, nem jól írtam le akkor. Az mstől letöltött eredrti iso fájlból kimásolt telepítővel akartam megcsinálni a telepítést. Ehhez ugye létrehoztam egy külön partíciöt. Felmásoltam, majd grub-mkconfiggal létrehoztam a grub configot. Viszont nem tette be a telepítőt a menübe mert eleve nem is keresi az os-prober, mert ahogy olvastam azt csak a csm módon telepített rendszereket nézi meg. Ilyenkor amikor uefi-ben telepített rendszeren futtatom csak az ESP-n néz szét és ha van rajta más rendszer is, akkor azt be is teszi, esetemben a win10 boot loadert. A win10 telepítőt meg nem, mert nem az másik sima ntfs partíción van. Namost megpróbáltam kèzzrl hozzáadni az efibootmgr programmal a telepítőn lévó bootmgr.efi-t az uefi firmware-be kozvetlenul felvenni a listába de hiába tettem meg akkor is a grub indul el.
Fat32-ben eleve nem lehet egyszerűen használni egy pendrive-ot mert van 4gb-nál nagyobb .wim fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Diablo IV
- Google Chromecast topic
- Autós topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB