Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Köszönöm szépen a választ!
Szerintem a rendszer és a driverek jók annyira amennyire lehetnek és fagyás tényleg csak ritkán szokott előfordulni. Ha meg néha megtörténik azt jó nehéz lenne kiszűrni hogy miért.
Először azon gondolkodtam hogy valahogy megerőszakolom a hibernálást; dd-vel elmentem a swap partíciót egy live cd-n, és újrafelhasználáskor valahogy visszaírom... vagy egy másik swap partícióként elmentem a másolatot és a grubot ráirányítom. De ennek a bonyolultsága azért már összemérhető a böngészőablakok újramegnyitásához szükséges erőfeszítéssel
...De köszönöm az ötleteket amiket adtál. Utánaolvasok hogy hogyan tudom a sessionoket elmenteni vagy a böngészőben vagy az ablakkezelőben, aztán hátha jutok valamire.
De ha a session visszaállításkor az internetcím a böngészőbe csak úgy beíródik akkor a holnap nem jelenik meg megfelelően, illetve a módosítások/beállításokat kézzel újra be jell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- YouTube
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
BoB