- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Archon nekem ez 211MB kb megfelelő, mert én programok kipróbálásához mindig ezt a rendszert használtam, és bér -Rs -el szedtem le utána a progikat, de ahogy figyeltem így is marad valamennyi szemét. No meg nekem ilyen unikum cuccok is vannak, hogy flac fileok splittelése, sacd iso file-ok darabolása flac-be, szal nem mindennapi progik. Annyira nem szokványosak, hogy ezek sem gui-s felületűek
Valszeg ha full újrahúznám a rendszert, akkor már kevesebbet foglalna.
Uby sok mindent képtelen volt felfogni. Debian tőlem mehet, de csak a legminimálabb telepítővel, és a szükséges cuccokkal, mint pl php, mariadb, nginx. Akkor érzem a létjogosultságát, de amúgy nem. És most az is kiderült, hogy az sem teljesen igaz, hog az ember mindegy milyen linuxot telepít, mert utána a programokkal ugyanúgy testreszabhatja, ugyanazt kapja. Hát ez így most látszott, hogy nem. Amúgy ez nem nekem készült volna. Egyik haveromnak megtetszett az enyém puritánsága, de ő debian-al szeretné, ezért gondoltam kipróbálom, hajtott a kíváncsiság, hogy mennyire lehet. Max ha debiant akar, akkor burnsenlab helium-ot telepít, az openboxos debian alapból, csak abban is vannak felesleges cuccok, no meg tint2, ami nekem nem jött be, mert keveset tudott.
Jah azt én is néztem anno, mikor a trizen szólt, hogy comptonnak vége, és helyette picom. Tearing hálistennek beállítható külön "kapcsolóként" Intelhez, így ezért nem kell nekem picom.Voidról mi a véleményed? Vagy még nem használod olyan régóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest