Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
gentlemann02
üzenetére
Elvileg mindegy, de a Manjaro-nak nagyobb a támogatása. Esetleg ha systemd-mentes vonalon akarsz továbbmenni (MX Linux systemd-mentes), akkor Artix-ot is bepróbálhatod, az is Arch-klón, de systemd nélkül. A konfigoddal nem lesz gond, AMD CPU, AMD APU GPU, mindegyiket támogatja rendesen a kernel, meg a benne lévő nyílt kerneldriverek, a hardver ereje és a memória is elég, hogy elvigyen akármilyen linuxot. Hacsak nincs valami rohadt spéci Wi-Fi vagy tuner kártyád, esetleg nagyon ritka nyomtatód, akkor nem lesz gondod egyik disztrón sem a drivertámogatással.
-
törölt tag
válasz
gentlemann02
üzenetére
Nekem MX a főrendszerem, mellette tanulgatom az Arch-ot. Én ArchLabs-ból szoktam kiindúlni.
[link]
Többet lehet belőle tanulni, mint bármelyik klónból. Nem live, csak egy konzolos telepítő, kész GUI-val a vęgén.
Aztán van męg mit beálligatni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB