- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Összeadtam. 6db modulja fut 36MB értékben. Mint mondtam az egész rendszerem 221MB-ot foglal, úgyhogy nehezen foglalhat 100MB-ot csak maga a gvfs. Lehet hogy régen bloatabb volt. Amúgy ennél minimalistább rendszer már totál ésszerútlen, és nem lehet nyerni vele igazán. Kipróbáltam egy i3-at is, de alig foglalt kevesebb memeóriát, és már az sem volt reszponzívabb. Ellenben számomra használhatatlan, hogy szinte csak billel vezérelhető, pedig már az Openbox-ot is javarészt billel vezérlem, de akkor is van, ami egérrel egyszerűen jobb. Ezen kár vitatkozni.
Az FTP szerver megoldás semmilyen erőforrást nem von el a linuxtól, mert az androidos telón fut az ftp szerver. A Double Commander amit meg amúgyis használok az meg két kattintással csatlakozik egy elmentett ftp site-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest