Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Összeadtam. 6db modulja fut 36MB értékben. Mint mondtam az egész rendszerem 221MB-ot foglal, úgyhogy nehezen foglalhat 100MB-ot csak maga a gvfs. Lehet hogy régen bloatabb volt. Amúgy ennél minimalistább rendszer már totál ésszerútlen, és nem lehet nyerni vele igazán. Kipróbáltam egy i3-at is, de alig foglalt kevesebb memeóriát, és már az sem volt reszponzívabb. Ellenben számomra használhatatlan, hogy szinte csak billel vezérelhető, pedig már az Openbox-ot is javarészt billel vezérlem, de akkor is van, ami egérrel egyszerűen jobb. Ezen kár vitatkozni.
Az FTP szerver megoldás semmilyen erőforrást nem von el a linuxtól, mert az androidos telón fut az ftp szerver. A Double Commander amit meg amúgyis használok az meg két kattintással csatlakozik egy elmentett ftp site-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB