- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex #5318 üzenetére
Én is főleg akkor húzok újra Archot, ha új rendszermeghajtót vagy új gépet veszek (bár a legutóbb vett SSD-mre, már tar-ral klónoztam a rendszert, nem húztam újra). Amúgy csak kétszer kellett Archot ezen kívül újrahúzni, egyszer az én hibámból, elhánytam a jogosultságokat az új user home-jában, és polkit hiba miatt behalt a systemd, nem lehetett megjavítani. A másik alkalommal meg GPU és Wi-Fi bugos működése miatt váltottam Xorg-ról Waylandre, de akkor már az ext4-ről f2fs-re váltást is megléptem. Nyilván én sem telepítem újra hetente. Nagy ritkán viszont nem lámaság újratelepíteni. Nekem sose volt szent a belakott rendszer, ellentétben itt a PH-n sok emberrel. Majd belakódik újra, meg így a legjobb tiszta lappal kezdve kipróbálni teljesen új dolgokat. Ez a jó az Archban, nem vagy kiadásokhoz meg flavor-ökhöz kötve, bármit fel lehet rá tenni, bármilyen rendszert össze lehet rá legózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest