- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy az olvtársak annyira vért izzadtak, hogy felcsatolás után sikerült elkeffinteniük a genfstab -U >> /mnt/etc/fstab parancsot, így meg hiába volt minden felcsatolva, nem hozta létre a script a /etc/fstab-ot. A vicc az, hogy a systemd óta ez már nem okoz bootképtelenséget, azért írtam múltkor, hogy csökken az fstab jelentősége, de ha akarod bebootolsz megint az Arch telepítővel, felcsatolod a partíciókat, és kiadod ezt a parancsot. Nincs itt semmi helyrehozhatatlan kár.
-
Frawly
veterán
Kizárt dolog, hogy a KDE grafikus felületén ne tudnál magyar billentyűzetet kiválasztani. Valóban valami Generic PC néven fut, de a Hungariannak is ott kell lenni, ezt kell választani (nem a 101 gombosat, meg egyéb baromságokat). Valami 9 hónapja nem KDE-ztem, úgyhogy fejből nem megy, de úgy rémlik, hogy Rendszerbeállítások - Beviteli Eszközök volt a neve a magyarul, de már legutóbb is angolul használtam.
-
Siriusb
veterán
Nem tudom követni a garázdálkodásodat, úgyhogy ezt meghagyom a nálam okosabbaknak.
Csak kiragadva, amit te keresel, úgy gondolom az a https://wiki.archlinux.org/index.php/XDG_user_directoriesAzért azt nem tudom megállni, hogy ne mondjam, felejtsd el a /boot partíciót a /mnt könyvtárban. Ha külön /boot partíciód van a merevlemezen (mert így telepítetted), akkor a /boot a csatolási pont ahová ezt a partíciót csatolni kell és ennek az /etc/fstab-ban van a helye, pl:
UUID=akarmi /boot ext4 rw,relatime,data=ordered 0 2
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest