- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Már korábban is leírtam hogy lényegében van egy kész rendszer így nem kell vele szarakodni. Egyszer tényleg össze kell rakni (akár egy leírásból amiben már össze vannak válogatva utána még lehet cserélni) és kész. Nekem olyan 75%-ban megmaradt ugyan az amit már Openbox alatt is használtam 3-4 éve. Akkor több kedvem volt ilyenhez nem volt az szarakodás, most meg már csak használom a gépet. Jövőbeli hardverem is mindegy milyen lesz, úgyis ez fog futni rajta.

-
Fritz Teufel
addikt
Valóban szörnyűűhűűűűhhűű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ha jól tudom, az Enlightenmentet felvásárolta valami csoport és újra nekiálltak a fejlesztésének. Csak hajrá, annak idején ez volt a kedvencem! Van hozzá a Gnome exchange-hez hasonló oldal, ahol kattintással lehet hozzá feldobni a témákat és kiegészítőket. Még csak nem is kell hozzá fapadon írogatni a configot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)