- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Fene tudja. Este mérgemben jól megkínoztam: nyitottam 4 FF ablakot, majd azokban nyitottam olyan tabokat, amik tele voltak képekkel, flash-sel. Aztán ezekre rányitottam egyszerre két beépített flash-es oldat és mint a kettőt 720p-re tettem. Aztán az egyiket kidobtam full screenre és bele seekeltem. Simán állta a sarat.
A Radeon Power Profile Managert 'high' profile-ra állítottam. Ha csak simán böngészek vagy szöveget szerkeztek, nem futtatok komoly alkalmazásokat, akkor a 'mid' beállításon olyan, mintha Windows lenne a gépen. Picit van hangja, de nem vészes. Ha 'low'-ra állítom, akkor nincs semmi hangja.A procik 50-50C-on vannak, miközben 6 oldalas dokumentumot szerkesztettem LibreOffice-szal és exportáltam PDF-re. Közben fut az FF egy nyitott tabbal valamint a Krusader és az Evolution valamit Dropbox daemon.
A memória 1GiB, a prcok 15-25% között ingadoznak.Így talán mégis kitart... csak el ne felejtsem manuálisan állítgatni (egyenlőre 'mid'-en üzemelem).
Siriusb: ez eszembe sem jutott. Vajon elég lenne csak az IGP?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB