- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Fene tudja. Este mérgemben jól megkínoztam: nyitottam 4 FF ablakot, majd azokban nyitottam olyan tabokat, amik tele voltak képekkel, flash-sel. Aztán ezekre rányitottam egyszerre két beépített flash-es oldat és mint a kettőt 720p-re tettem. Aztán az egyiket kidobtam full screenre és bele seekeltem. Simán állta a sarat.
A Radeon Power Profile Managert 'high' profile-ra állítottam. Ha csak simán böngészek vagy szöveget szerkeztek, nem futtatok komoly alkalmazásokat, akkor a 'mid' beállításon olyan, mintha Windows lenne a gépen. Picit van hangja, de nem vészes. Ha 'low'-ra állítom, akkor nincs semmi hangja.A procik 50-50C-on vannak, miközben 6 oldalas dokumentumot szerkesztettem LibreOffice-szal és exportáltam PDF-re. Közben fut az FF egy nyitott tabbal valamint a Krusader és az Evolution valamit Dropbox daemon.
A memória 1GiB, a prcok 15-25% között ingadoznak.Így talán mégis kitart... csak el ne felejtsem manuálisan állítgatni (egyenlőre 'mid'-en üzemelem).
Siriusb: ez eszembe sem jutott. Vajon elég lenne csak az IGP?
Új hozzászólás Aktív témák
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB