- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm, ezt gyorsan ki is próbálom.
- nem működik, de nem vettem fel semmi plusz tárolót, minden a gyári. azt sem tudom, hogy merre találom, vagy hogy itt azt hol kell beállítani. Ubuntu alatt tudnám, ez nagyon új nekem...
Van itt még hiba:
próbáltam volna Beállítani az Emphaty-t, de ugye ahhoz fiók kell. A beállításokban megnyitom az Online Fiókok beállítást, majd van középen egy aktív gomb, hogy Online Fiókok Hozzáadása. Na, ha arra kattintok, nem történik semmi. Innentől nem tudok semmi csevegőt beállítani. Mi a bánatért nem működik?!Másik: az Evolution nem teszi ki az ikonra az olvasatlan levelek számát? Nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Ha nem, hát nem, csak hátha tudja én meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB