- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Garmin topik
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Osszegyujtottem par kerdest, mert kivancsi lennek, hogy mas wm hasznalok hogyan oldottak meg.
1. Tobb monitoros felhasznalas. En gyorsgombra tettem egy-egy /bin/ -be rakott bash scriptet, amiben csak egy beallitott xrandr parancs fut le.
2. Tobb hangbemenet (laptop hangszoro, jack, hdmi, usb hangkartya). Mind
pactl set-default-sink...paranccsal gyorsbillre raktam. Hasznalhato megoldas, de ennel jobban orulnek valami i3 -barra kiteheto, kattintos, valasztos verzionak. Mindezt ugy, hogy a hangerogombokkal is a kivalasztott kimenet erejet allitsam. Hangerotpamixer -i/-dparanccsal allitom.3. Laptop kijelzojenek lehajtasat, fenyero kezeleset xfce-power-manager vegzi. Ezt ti hogy valltjatok ki? A kijelzo lehajtast, power gomb megnyomast ha jol tudom systemd is tudja kezelni, de mas megoldast szeretnek, ha esetleg vissza mennek artix -ra.
Fenyero allitasra meg olyan megoldast talaltam, ami nem a hattervilagit erejet veszi le, csak mintha egy sotet szurot rarakni. De ettol meg a laptop ugyanannyira merul.4. Fajlkezelonek dolphint hasznalom, nem tudom elengedni, nagyon megszerettem.
2 gondom van vele. Nem mukodik a keresese baloo file indexer nelkul. Es nem tudom beallitani, az 1 kattintasos mukodest.5. Naptar. Minden DE tudja, de szerintem barmelyik windows is, hogy a talcan a mai datumra kattintva elojojjon a naptar. Ezt el tudom itt is erni valahogy? Vagy ti hogy oldjatok meg?
Egyelore ennyi. Tervezek egy kis nyilvanos logout bejegyzest osszedobni a teljes telepitesemrol, beallitasomrol. Elsosorban magamnak, mert rengetegszer ha egy problemara megoldast talalok, akkor nem jegyzem fel, hogy mi volt az, mit es hol irtam at (pl. tudom, hogy a laptop aksirol hasznalva nem ismerte fel a pendrive -okat, a tlp.conf -ban kellett valamit atirnom, de hogy mit, arra mar nem emlekszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB