Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kipróbáltam, és most is tesztelem a Frawly által istenített Sway-t, a kezdésben sokat segített ez a videó.
Hát elég macerás a kezelése, de a memória fogyasztás tény hogy kisebb mint a KDE-nél. A memória fogyasztást nem mondanám soványnak ~2-2.5gb a 8-ból. Xwayland letiltva, firefox fut 10 tabbal + clementine. A natív waylandes környezetben (dierkt azért tiltottam az xwaylandet hogy tesztelhessem) van jópár program ami nem indul, Pl a chrome alapú böngészők, hiába paramétereztem fel az archwikiben is írt módon(--enable-features=UseOzonePlatform --ozone-platform=wayland), sem a google-chrome-stable, sem a chromium, sem a brave-dev-bin nem indult. Ellenben a firefox egy környezeti változó beállítása után simán fut(amit a fent linkelt videóban írtak le). Libreoffice is fut, vlc is, strawberry nem megy, clementine fut, deadbeef nem fut. Még szoknom kell billentyűkkel való irányítást, de az egérrel részben be lehet segíteni
Gondolkodok egy passzív hűtésű SBC-n/miniszámítógépen(Pl Rock PI X) ami csak böngészésre és alap dolgokra lenne, és oda jól jön egy minimalista wm, mert a proci jóval gyengébb mint egy desktop / laptop-ban. Csak a böngészés végett nem akarom járatni a nagy PC-t, de laptopot sem akarok, így jöttek képbe az SBC-k. Még gondolkodok hogy Arm sbc vagy X86 sbc legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB