Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Hééé hát pont neked tetszett pár hete a default waybar
a többi meg standard Dracula theme.
Máskülönben ha csak a terminal ablakok vannak megnyitva akkor szép egységes minden, a felső waybar pedig éppen csak megtöri az ablakok által árasztott halványlilás harmóniát.
a lényeg, hogy így egységes.
Nem tudom írtam-e korábban, de bekonfigoltam a mako-t. (self made Dracula kinézettel) és bár jópofa, hamar kiderült hogy semmi szükségem rá
htop-ban F2 után a Space billentyű lenyomásával tudod változtatni column alatt lévő tétel stílusát.
Ha az Awesome WM alá lenne Sway, akkor azt használnám!

Én meg pl. eleve nem magyarítom a rendszer, default en_US.UTF-8-cal használom, ez sokkal célszerűbb, nem kell magyar nyelvi csomagozni, nem maradnak lefordítatlan, félig fordított, félrefordított részek, plusz a magyarítás le szokott maradni ütemben a legújabb verziókhoz képest. Meg ha angolul használod a rendszert, és valami probléma, hibaüzenet van, akkor könnyebb utánakeresni a neten, hogy mi a megoldás, magyar hibaüzenetre kb. milliószor kevesebb találat lesz.
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a többi meg standard Dracula theme.
a lényeg, hogy így egységes.
BoB