Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Hát ez az: bloat. GTK-s programok kevesebb csomagot raknak fel. Sokszor számottevően kevesebbet, ezért döntöttem mellette, meg anno mikor Openbox-ot használtam, akkor meg különösen jobb a GTK, ha alapvetően az Openbox is oda tartozik. Legalábbis ezt olvastam (és openbox esetén sose volt parajelenség gtk-s progikkal). Aztán elkezdtem még jobban minimalizálni, és ahogy a maradék Qt-s progikat cseréltem le GTK-sakra, drasztikusan csökkent a feltett csomagok száma. Bspwm-re váltva is maradtam a GTK-nál. Jelenleg 640db csomag van csak fent, pedig ez a magán notebook egyben melós notebook is, így pl openvpn, freerdp is fent kell legyen, de olyan egzotikumokat is felraktam, amivel pl sacd-s iso fileokat lehet flac-ra konvertálni, úgyhogy nem lehet mondani, hogy nincsen program a notebookomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB