Hirdetés
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
OFF
Nihhiiiincs? Én is azt hittem mikor odakerültem a céghez, aztán elkezdte sorolna a bbérügy szakértő, aki a navos oktatást is szokott tartani, hogy akkor miből is áll ez az egész, aztán 1 perc után mondtam neki, hogy köszönöm ennyi elég is, mert a felét sem értettem már. Én is azt hittem hogy van a bár, pár adó, szabadság, esetleg rugalmas munkaidő, gyed- gyes egy-két ilyen faszság, oszt kész. Hát nagyon nem
Indexelés amúgy rendben van. Mivel MSSQL-es, így egy-egy lekérdezést végig lehet monitorozni, és persze azt is, hogy melyik tábla, melyik részében tölti a legtöbb időt, de így idő után nincs tovább. Mondjuk Google Spanner-jére kíváncsi lennék, mert ott nincs ilyen gond mint a sima MSSQL, vagy MySQL-ben. Hatalmas adatokkal is könnyen elbánik. No de ennyi, mert ez mégiscsak Linux fórum
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB