Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex
üzenetére
Az amd-ucode csomag a telepítéssel jött, nem én tettem fel utólag. Most újratelepítettem ahogy Frawly ajánlotta. Lett is amd-ucode.img a /boot-ban. Beírtam az ArchLabs.conf-ba a meglévő initrd sor után az amd img-t. Mentettem, reboot és most elindult a rendszer.
Szerintem nem a sorrend volt a probléma, hanem nem volt amd-ucode.img, amit be szerettem volna tölteni.Feltételezem, hogy az ArchLabs telepítő script-jét kellene egy kicsit csiszolni, ha systemd boot kerül alkalmazásra. Akkor nem jön létre az img.
De ez így engem nem igazán zavar, hogy utólag kellett beállítani. Hiszen jó pár dolgot, service-t is utólag röffentettem be. Tudom most már erre is figyelni kell.
Közeleg nagyon az a pillanat, amikor tiszta Arch-ot fogok telepíteni magamnak. Ezek apró lépések, abba az irányba.
Köszi szépen mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB