Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ez az egyik hatalmas előny - szerintem - az Archnál, hogy te építheted össze alapelemekből az egészet, és még egy nem túl bugyuta kezdő is meg tudja csinálni, annyira jó a wiki.
S ahhoz képest, hogy elvileg instabilabbnak kellene lennie a verziós disztróktól, 3 és fél év alatt nem sok bajom volt vele. Persze akadt probléma is, nem tagadom, de Ubuntunál is voltak gondjaim, amikor még azt használtam. Azt nem is említve, hogy milyen sokat lehet tanulni a linuxról már csak a telepítéssel is, ráadásul terminálban dolgozni is nagyon megszerettem, hihetetlen, milyen könnyen meg lehet oldani dolgokat; megborzongok, amikor belegondolok, mennyi kattintás kellett volna egy-egy feladat megoldásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest